Krabpotten zelfgemaakteHet bouwen van een fuik is een beetje 'van een project, maar als de val goed is opgebouwd, kan de financiële voordelen van verse vis gevangen veel groter dan de tijd doorgebracht gebouw. De basisstructuur van een pot bestaat uit twee delen in de vorm van U die vergrendelen in elkaar om de buitenwanden en de woonkamer, een v-vormig stuk bevestigd in de kubus. Daarnaast zijn er vier cilindrische stukken genoemd trechters ingang, die verbonden zijn gaten gevormd in de buitenwanden van de val, waar het krabben voeren; het aas doos, waarbij het lokaas wordt behouden; en de achterklep en open naad langs één zijde, die wordt gebruikt voor het vangen krabben uit de val legen. Pieces

U-vormige

Knip een stuk draad krab gerecht dat lang 20 mazen te meten. Leg de vlakke gaas en telt zes vanaf de linkerkant. Leg een rand van 2-door-4 op de draad, met de linker rand van het tafelblad van de zevende mesh.

Parlor

Vouw de linkerkant van de draad tot een hoek van 90 graden boven de 2-door-4, zorg dat u de kaart niet te bewegen als je dat doet.


Trechters ingang

Count zes mazen van de rechterkant van de lengte van de draad, en plaats een ander blad 2-door-4 aan die kant, met de rechterkant van het tabblad gelegen op het punt waar ze beginnen de zevende jersey rechts.

Montage van de Bait-doos Bevestiging van de Parlor-stuk U-vormige

Vouw de rechterzijde van de draad tot een hoek van 90 graden op 2-4. De kaart niet verstoren.

Install Bait Box

Haal kaarten. Nu moet je een U-vormig stuk draad hebben. Zorg ervoor dat u uw draad bocht in de juiste plaatsen die nog een stuk draad krab pot en controle om ervoor te zorgen dat in dezelfde mate, in de richting van de breedte, zoals de onderkant van de U (tussen de curves).

Installeer het andere stuk U-vormige

Volg de stappen 1 tot 5 op een ander stukje gaas krabpot maatregelen 20.

Install loopbanen ingang

Knip een stuk draad krab gerecht meten 11 mazen lang. Snij een halve koppeling langs de lengte van elke zijde van de draad eindigen met een stuk langs negen vaste verbindingen.

Line Hatch en de installatie van de Ring door hervormingen en Hook

Plaats een 2-door-4 in het midden van het stuk volledig bedekken het vijfde volledige netwerk.

Vouw de beide zijden van de draad tot de vorm van V. Verwijder de kaart en draai de draad kop, zodat het aan beide uiteinden.

Draai de draad zodat de punt van de V loodrecht u. Sla het shirt in je buurt en start het snijden van de trechters (de draad die de mesh), met inbegrip van de komende drie mazen. Doe hetzelfde aan de andere kant van de draad. Dit zal uw woonkamer zijn.

Snijd een ander stuk draad krab gerecht dat twee mazen meet lang. Snijd de gladde randen van de draad aan de linkerzijde onder een hoek zodat er 12 zeshoeken volledig op één zijde van de draad 10 en de andere. Snijd de rechterkant, maar knip de draad door het net zo zijn er drie uitstekende, of "vlechten", opknoping uit zeshoeken.

Vormen de draad in een cilinder. Bevestig de tweecilinder buigen de vlechten rondom de andere kant de twee delen aan elkaar hechten, zoals een clip.

Vouw de cilinder dan centreren langzaam. Niet volledig plat, zodat de einden van het stuk zijn ovaal, in plaats van cirkelvormig. Een uiteinde moet groter zijn dan de andere.

Herhaal de stappen 1 tot 3 weer op een andere drie stukken draad krab pot, zodat je uiteindelijk met vier trechters ingang voltooid.

Knip een stuk gaas paling pot die 25 lang en 12 breed mazen meet. Vouw dit stuk in een cilinder.

Bevestig de twee uiteinden van de cilinder samen met ringen van varkensvlees en varkensvlees vaststelling van uw ring. Gebruik minimaal drie ringen varken (aan elke uiteinde en één in het midden) blijven stevig op elkaar verstrengeld.

Vlak de draad aan het uiteinde van de buis die de uiteinden van de maximale draad opknoping off heeft. Gebruik hog ringen aan het gesloten einde afgevlakt te beveiligen. Dit zal je aas doos zijn.

Neem het op tegen een van uw stukken U-vormige up, met de vlakke bodem van het stuk op de grond rusten. Plaats uw stuk zitplaatsen in U, de vorming van een omgekeerde V-vorm

Bevestig de uiteinden van de hal naar het stuk U van twee schakels van de rand. Vouw de uiteinden naar de hal te bereiken over het stuk U ..

Snij een gat in de bodem van het U-vormige stuk knippen op een zeshoek volledig in het midden.

Duw de doos aas door het gat, zodat de zijlijnen glad met de onderkant van de U-vormig stuk, en het afgeplatte deel raakt hellingen van de woonkamer.

Ringen met varkensvlees, sluit de gladde kant van de doos ronde aas op de bodem van het stuk in de vorm van U.

Met behulp van varkensvlees ringen, bevestig elke hoek van de afgevlakte kant van de doos aas tot het punt waar het raakt de woonkamer.

Stel de constructie zodat hij ligt aan de onderzijde met beide armen van de U uitgestrekt omhoog.

Plaats het andere U-vormig stuk op het eerste stuk U-vormig zodat de twee samen vergrendeld en vormen een doos.

Bevestig de twee U-vormige stukken samen door het wikkelen van het einde van de schroefdraad op de twee onderranden. Sluit slechts één van de top randen aan elkaar, waardoor er een bovenrand gratis te gebruiken als het luik, de plek waar je de val kunt legen.

Met behulp van varkensvlees ringen, bevestig elk van de vier wanden van de doos langs de naden.

Bevestig de hal met ringen varkensvlees waar het raakt de wanden van de doos. Plaats een varkensvlees ring bovenaan het V en een varkensvlees ring in het midden van elke tak V.

Pas de doos, zodat u worden geconfronteerd helling van de woonkamer en de naad waar de punt van de V voldoet aan de U-vormig stuk is geaard.

Vind het centrum van de zijde naar boven. Maak een gat aan de onderkant van de bovenste twee vakjes, de bovenste lijn langs drie zeshoeken, en de onderste rij langs twee zeshoeken. Knip niet de naad. Bezuinigen op de eerste volledige rij van zeshoeken over de naad plaats.

Volg de stappen 1 en 2 aan de zijde tegenover (180 graden) dan waar je gewoon knippen.

Draai de doos van 90 graden. Maak een gat in de bodem van deze kant, vergelijkbaar met de twee die je gewoon knippen, behalve de bovenste lijn is lang twee hexes, en de onderste rij is drie hexes lang. Knip hetzelfde type gat aan de tegenoverliggende zijde.

Duw een stuk trechter door elk van de gaten die u zojuist hebt gemaakt. Lijn de langere zijde van de trechter met de wand van de doos en de naad van de trechter naar beneden is. Sluit elke trechter de naad waar het voldoet aan de muur met ringen van varkensvlees.

Schakelen naar naaien vrijstaande (uitkomen). Lijn de ruwe rand van het luik met 11-gauge draad glad vouw de randen van de rand van het vak boven. Knip de draad in meer buiten.

Plaats de doos, zodat u worden geconfronteerd met een van de zijkanten, waar de hellingen van de hal zijn bevestigd aan de buitenwand met de salon staat als een omgekeerde V.

Snijd een zeshoek in de linkerbovenhoek van de muur voor je. Lijn de ring slachten met het gat en buig de draad omheen te strak rond het gat.

Draai de doos 180 graden. Snijd een ander gat - dezelfde grootte als de eerste - van de bodem juiste kant naar boven. Lijn van de tweede ring slachten met het tweede gat en buig de draad rond het om veilig te passen.

Wikkel het elastische koord rond de bovenlip van de zijluik. Sluit het bungee koord aan de rand van het luik met ringen varkensvlees. Bevestig de haak aan het einde van het elastische koord. Het vormen van een handgreepopening de haak en aanhalen in een ander deel van de wand.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha