Kraal projecten met Fimo of Sculpey kleiFimo en Sculpey klei zijn beide handelsmerken van polymeer klei. Polymer Clay is favoriet bij veel kunstenaars van de handel, omdat de kleuren zijn gemakkelijk te mengen en krul elkaar en het medium zorgt voor zeer weinig rotzooi. Polymeer klei kan gemakkelijk worden gevormd in verschillende vormen en maten gebieden die op hun beurt kunnen worden gebruikt in verschillende projecten. Kralen

Ronde

Klassieke ronde parels zijn een van de meest voorkomende projecten gemaakt met polymeer klei. Om een ​​cordon rond te maken, dan heb je een kleine hoeveelheid polymeer nodig hebt, is een combinatie van kleuren samen gemarmerd of een effen kleur en een klein stukje overgebleven of weggegooid polymeer, ook wel bekend als "modder." Fashion een bal van klei, boor een gat door het midden, kok, en gebruik het om sieraden of andere creatieve projecten te maken.

Kralen

Kussen

Deze parels wat veronderstelde lucht te blazen in een stuk van polymeer klei, het creëren van een cordon opgegraven. Het proces is een zekere trial and error, maar produceert een-of-a-kind kralen.


Natasha Beads

Natasha parels zijn parels rechthoekig bicolour. Het proces omvat het wikkelen van een kleur van het polymeer rond een andere, die een rechthoek, en hierdoor de rechthoek in secties die worden omgedraaid zodat de centrale kleur naar buiten. De stukken worden dan weer in elkaar gezet, waardoor de hiel een kijkje "inside-out".

Kralen

gevormde

Omdat het polymeer zo gemakkelijk te manipuleren, kunnen ballen eenvoudigweg gevormd vormen de klei in een verscheidenheid van vormen en piercing een gat door het midden. Enkele populaire vormen van kralen bevatten vierkanten en rechthoeken of meer complexe vormen zoals hartjes of planeten met ringen om hen heen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha