Kostuums 18e eeuw BeggarTijdens de 18e eeuw, de mode uit Frankrijk beïnvloed kleding gedragen in Europa en Amerika, zoals blijkt in de techniek in musea en galeries over de hele wereld die de originele beelden van het tijdperk hebben bewaard. De kleding van een arme bedelaar echter gemaakt van zeer eenvoudige stoffen en kleuren, zonder versiering. Kleding Bedelaars 'in de 18e eeuw was gescheurd, vies en vervallen vanwege de voortdurende slijtage. Als je kostuums vergelijkbaar met bedelaars kleren te maken, kijk in de gebruikte en tweedehands winkels voor kleding vergelijkbaar met historische beelden.

mannelijke Beggars

In het originele schilderen van de 18e eeuw, "Bedelaar Rusten," over de geschiedenis van de 18e eeuw door Giacomo Ceruti, kleding mannelijke bedelaars 'bestaat uit eenvoudige broek met gescheurde randen en scheuren op het oppervlak. In het schilderij, de bedelaar het dragen van een gescheurde shirt met lange mouwen en een zwarte mantel gedragen lang en draagt ​​een wandelstok. Zijn schoenen kijken versleten, en hij draagt ​​een mand. De bedelaar van de 18e eeuw, vaak last van een lichamelijke aandoening, zoals graveren, "The Blind Beggar van Bethnal Green," waarin de bedelaar is, zoals de naam al doet vermoeden, blind.

vrouwelijke Beggars

Volgens de oorspronkelijke beelden, de vrouwen in de 18e eeuw, droegen vaak een eenvoudige full-length, geen cirkel of hoepelrokken, als bedelaars niet deze items zou hebben. De afbeeldingen op deze site Reconstructing Geschiedenis portretteren vrouwen die werken vaak het dragen van een sjaal aan flarden vlakte rond hun hoofd en schouders, of, in sommige foto's, het dragen van een strooien hoed armoedig. Bovendien tonen de beelden vrouwen die bijna altijd een schort en een wit cap.


Child Beggars

Volgens Reconstructing Geschiedenis, een bedelaar jongen waarschijnlijk droeg een korte broek gescheurd en verfrommeld wit shirt verscholen in, met een oude vest gescheurde en oude, versleten schoenen. Hij kon gedragen hebben de sokken onder een korte broek. Kostuum Een kind bedelaar lijkt op een volwassen vrouw bedelaar, met een eenvoudige jurk stijl full-length, een vlakte schort vastgebonden in de rug, met een sjaal vastgebonden over zijn schouders. Waarschijnlijk droeg een strooien hoed of een hoed onder de kin vastgebonden.

Bedelaars in de literatuur van de 18e eeuw

In "The Vicar of Wakefield," geschreven door Oliver Goldsmith, en gepubliceerd in 1766, de verteller beschrijft als bedelaars "lopen over de scherpste stenen op blote voeten." De bedelaar heeft vaak een "verdorde arm" of een "houten been" en bedelen. Bovendien, zegt Goldsmith, de bedelaar leunend op een kruk en een lange baard.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha