Kostuum ideeën voor een woordspelingWanneer moet je een kostuum voor een feest of een evenement kiest, kan het moeilijk zijn om opties dan de traditionele tekens voor Halloween of iconen van de popcultuur te vinden. Het vinden van een oplossing kostuum die ervoor zorgt dat mensen stoppen en na te denken over het gebruik van een woordspeling op een komische jurk slimme creëren.

Moordenaar van het graangewas

Je aan het lachen of kreunen --- --- dressing als een graangewassenmoordenaar. Als u wilt een grote verklaring af te leggen, zet een grote kartonnen doos in een doos cornflakes en stok messen en verschillende wapens in het gebied. Voor een kostuum minder hoog profiel, lijm miniatuur dozen ontbijtgranen tot een simpel t-shirt en stok kleine plastic messen in elk vak. Je kunt ook bloed of granen paden die afstammen van elk mes gewikkeld om de indruk van granen "kill" te bevorderen.

Voor een avondje

Als je tijd te besteden om een ​​kostuum te maken hebben, gaan als een one night stand. Maak een nacht staan ​​op een kartonnen doos, die de details van de lades en handgrepen aan de zijkanten en snijd gaten voor het hoofd en de armen. Lijm een ​​aantal fundamentele punten op de kartonnen steun van de nacht, als een vals alarm klok, een paar oorbellen of een open boek. Draag eenvoudige kleding zwarten of bruin en draag een lampenkap op zijn hoofd. Hit of andere mensen met behulp van lijnen van kaas, wat inhoudt dat je alleen wilt om samen te komen voor een nacht.


Freudiaanse verspreking

Het vinden van een oude petticoat uit een tweedehands winkel die alles wat je nodig hebt om te dekken dekt; laag onder een dun jurkje als het beleid is te zuiver. Kies een slip wat natuurlijk lingerie, om het kostuum gemakkelijker te identificeren. Met behulp van textielverf of een zwarte stift, de woorden en zinnen van de pers in verband met Sigmund Freud op de bubble. U kunt "id", "ego" te gebruiken, "alter ego" en "super ego", bijvoorbeeld, samen met "Oedipus complex" en "psychoanalyse". Als u liever niet aan het beleid, print zinnen verwennen op papier en speld ze op.

Theezakje

Voor een goedkope, op maat snel, het vinden van een grote zak, als een vuilniszak of boodschappentas oud; schilderen met heldere kleuren en patronen zodat het lijkt minder als een theezakje, om mensen te gooien van het pad af. Gebruik verf of kleefband op een reus "T" te maken aan de voorzijde en achterzijde van de zak. Hieronder zwarten dragen leggings en een zwart shirt. Dit is een kostuum effectief bij het bijwonen van een outdoor evenement, omdat je onder je kleding kunt bedekken zonder beschadiging van de algehele look van de outfit.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha