Koraal Verse Inspired Eye Make-up - Tutorial Met gedetailleerde stappen en foto'sEr is een reden waarom er zeven kleuren van de regenboog, die ons genoeg mogelijkheden voor ons oog make-up! Dus waarom wil je dezelfde oude schaduwen volgen? Laten we proberen iets nieuws voor de verandering!

We spelen met de kleuren vandaag! Deze tutorial is alles over het maken van een frisse blik en helder! Deze frisse oog make-up kan je transformeren van saai naar fab in geen tijd. Je speelt voor een beetje 'van experimenteren? Dan, als je make-up kwasten en oogschaduw en we zullen het samen doen!


Gebruikte producten:

Ik gebruikte de volgende producten aan de frisse blik rif oog make-up te krijgen:

  • Elf 144 oogschaduw licht koraal en beige-bruine oogschaduw oranje koraal
  • Lotus Herbals Kajal Black
  • Revlon Oogschaduw Palet in zand
  • Loreal Million Lashes Mascara
  • Kryolan Supra Interferenz voor de basiskleur van oranje.

Verse Coral Eye Make-up Tutorial Uiterlijk:

Laten we beginnen met het koraal oog make-up les:

Stap 1:

Start de toepassing van een crème voor de ogen te hydrateren en download de droogte die in de ogen hieronder kan worden. Gebruik voorzichtig de ringvinger aan te brengen en mengen het product. Toestaan ​​dat het wordt opgenomen door de huid. Nu, is het tijd om toe te passen concealer voorkeur. Als u een zeer gepigmenteerde oogleden, dan is het het beste om een ​​concealer gebruiken voor het aanbrengen van concealer. Stel de concealer met een beetje 'stof te vouwen en rimpels te voorkomen.

Kies een basis van romige oranje of koraal. Bedek het midden van het ooglid. Maak je geen zorgen over het feit dat precies zijn als we allemaal vlekken in de volgende stap, in ieder geval!

Stap 2:

Nu komt het leuke gedeelte! Gebruik een borstel Smudger of potlood om voorzichtig verzachten de scherpe randen van de basis van oranje crème. Kies nu een lichte oogschaduw in koraal satijn afwerking. Van toepassing op het gehele ooglid gebied. Laag net boven de basis oogschaduw vlekken. Pat oogschaduw en te voorkomen dat de gebruikelijke zwaaiende beweging om maximale kleurintensiteit te bouwen.

Stap 3:

Breng een diepere oranje tint aan de buitenste hoek van de ogen. Breng een romige witte oogschaduw op de hoek van de binnenste. De oogschaduw kan satijn of matte afwerking, afhankelijk van uw voorkeur.

Stap 4:

Kies een mat beige-bruine oogschaduw en breng het aan de plooi gebied van uw ogen. Het is het beste om een ​​zachte borstel te gebruiken om voorzichtig te verspreiden taps mengen kleur in de plooi. Men mag niet vergeten in deze stap van het samenvoegen van de oogschaduw koraal, oranje en bruin naadloze om een ​​soepele overgang van kleuren te maken. Gebruik zachte cirkelvormige bewegingen en zacht om gemakkelijk te mengen.

Stap 5:

Dan gelden dezelfde koraal en oranje oogschaduw we eerder gebruikt voor de onderste wimperlijn om een ​​evenwicht in de oog make-up te creëren. Vervolgens wordt de lijn de lijn waterline.Tight ogen met een donkere zwarte kohl. Krul je wimpers en volg met een mascara om de illusie van dikkere wimpers te creëren. Zoals ik wilde een zachte look te creëren en dun, heb ik geen gebruik maken van valse wimpers. Maar je kunt gaan en valse wimpers op deze oog make-up als je wilt! Dan gelden een glanzende schaduw champagne oog naar de wenkbrauwen van je ogen voor dat extra oomph.

Dat is het! Een look-oog make-up zeer vers en de partij zal goed gaan met westelijke slijtage van de partij en de traditionele Indiase attires. Het belangrijkste wat je moet in gedachten te houden is om een ​​schone afwerking te krijgen. Als je dat recht kan krijgen, zult u in staat om totaal rocken deze oog make-up! Je moet echt niet een kamer moeten kijken als een miljoen dollar! Een beetje 'praktijk, een beetje' geduld en verbeelding, en er zal een meester van make-up zijn!

Gebruik make-up elke dag? Wat is uw favoriete zonnebril als het gaat om oog make-up? Denk je dat dit oog make-up voor u zal werken? Probeer niet en deel uw ervaring met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha