Koloniale kerstversiering ideeënBij het versieren van uw huis voor de kerst koloniale, eenvoudige elegantie, gastvrijheid en het gebruik van natuurlijke elementen zijn de kenmerken van de stijl, volgens Celebrando-Christmas.com. Lijn Dorpels met potten gevuld met takjes van hulst of laurierbladeren. U hoeft niet te dure items te kopen voor het versieren van uw huis in koloniale stijl.

Table Centerpiece

De kersttafel houdt normaal gesproken een middelpunt. Trouw te blijven aan de koloniale stijl, en versier de tafel met de natuurlijke elementen. Ananassen zijn een symbool van de Amerikaanse koloniale gastvrijheid, volgens CountryLiving.com. Zet een ananas in het midden van een rieten mand, en omringen de ananas met pijnbomen. Dit zal ervoor zorgen niet alleen een centrum voor uw tafel, maar ook een aangename geur door de ruimte verspreidt.

Slingers

In de frisse lucht binnen door het gebruik van natuurlijke groen. Zoek uw tuin voor takken en twijgen. Leg kleine knopen op uw schoorsteenmantel of een ander vlak oppervlak in uw huis. Vorm uw groene en takjes in kransen en sprays te gebruiken rondom uw huis. Onder andere evergreens en bessen. Licht kleine witte kaarsen op een ontspannen natuurlijke omgeving in uw huis te creëren.


kerstboom

In plaats van het gebruik van de winkel koopt ornamenten voor uw kerstboom, versierd met eenvoudige voorwerpen. Bak peperkoek mannen en hang op uw boom. Deze trekken de kamer met een warme, kruidige aroma. Boven uw boom met een ster van licht-up. Gereserveerd een nacht voor u en uw familie te popcorn pop, en de string aan de boom. Kerstboom moet elementen die je kunt vinden in de natuur, bakken of koken in uw keuken bevatten.

Place Mats

Bij de aanwijzing van zitplaatsen aan uw eettafel, gebruiken placemats met een natuurlijk element. Bijvoorbeeld, de aankoop van materiaal lichtgewicht stof en op maat gesneden. Vul een kopje koffie met evergreens, en plaats in het midden van het tapijt in plaats daarvan. Das een plaat op een tak van groenblijvende aanwijzing van zetels voor elk diner gast.

Maretak

Hang maretak rond uw huis bij het versieren in koloniale stijl. Volgens TheHolidaySpot.com, maretak beschermt tegen gif, geeft leven en vruchtbaarheid en kan een afrodisiacum zijn.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha