Kolen Properties

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 8, 2015 Admin Gezondheid 0 0


De eigenschappen van steenkool beginnen om nieuwe te vinden, want het is zeer zuinig en met een bereik van onroerend goed voor onze gezondheid te verhelpen.

Wat is steenkool?

Steenkool is niet hetzelfde steenkool in supermarkten worden verkocht als brandstof voor conventionele ovens en barbecues, en houden zich giftige chemische processen om de duur van de verbranding te verhogen.

De medicinale houtskool is afgeleid van kokosnoten, beuk, eucalyptus, zwarte populier, wilg, dennen, eiken en anderen.


De kool wordt gevormd wanneer het hout in afwezigheid van lucht verwarmd. Het heet "actieve kool" wanneer het wordt bereid in een speciaal laboratorium om zijn macht van absorptie te verhogen.

Koolstof heeft de unieke eigenschap absorberen (dat is, blijven het oppervlak) of verwijderen van giftige gassen, medicijnen, chemicaliën, toxines, bacteriën en virussen.

Voordelen van steenkool: Het is gemakkelijk om te doen en makkelijk te gebruiken; Het is goedkoop en gemakkelijk te verkrijgen; onschadelijk en zeer effectief.

Kolen Properties

  Intern genomen in geval van:
 • Vergiftiging.
 • Misselijkheid en braken.
 • Diarree.
 • Gas.
 • Brandend maagzuur.
 • Esogástrico Reflux
 • Keelpijn.
 • Kiespijn, tandvlees infecties.
 • Halitose
  Uitwendig aangebracht kompressen of baden, indien:
 • Bijensteken, insecten, spinnen en slangen.
 • Infecties van giftige planten huid en dermatitis.
 • Infecties in de ogen en oren.
 • Deodorant-agent.

Outdoor toepassingen van steenkool

Carbon poeder kan worden gemengd met water om een ​​pasta-achtige consistentie (gemalen lijnzaad of maïszetmeel worden toegevoegd een beetje 'zodat het niet droog houtskool sneller) en kan worden gebruikt als een kompres.

Verleng de koolstofpasta een halve doek of papier, vouw de andere helft van het doek over het deeg en plaats het op het aangetaste deel.

Kijk Uit: is het best om niet rechtstreeks het kolengruis in de huid die een snee of een open heeft gezet, omdat steenkool het effect van een tatoeage kan veroorzaken.

Intern gebruik (oraal)

Carbone heeft geen toxische effecten. Gebruik de benodigde hoeveelheid wanneer u maar wilt. Meng goed voor 1-2 eetlepels poeder in een beetje 'van het water; Vul het glas met meer water en drinken.

Het is beter om de kolen te nemen tussen de maaltijden, maar als het eten is de oorzaak van de ziekte (zo niet de zeer gezonde voeding) neemt u de kolen wanneer je het nodig hebt. U kunt het gebruiken om te gorgelen met verdunde poeder en ogen of mond spoelen.

Geweldige keuze van urgentie

Kolen, omdat het een zeer effectief tegengif en tegen diarree, mag niet ontbreken in elke kit.

Voorzorgsmaatregelen voor gebruik

Kolen NIET vervangen of braken of een maagspoeling; Het is een zeer effectieve aanvulling; Wij raden aan eerst legen van de maag door een van de twee methoden, en ga dan verder met de kolen te beheren.

In noodgevallen vergiftiging kan gebeuren kauwen bedwelmd elk stuk houtskool bomen NO giftig of zelfs een stuk brood verbrand.

Waar kan je krijgen?

Kolen kunnen krijgen in supermarkten, apotheken, natuurlijke medicijnen, apotheken, reformwinkels, internet, enz. Alles hangt af van de plaats of het land van verblijf. Het komt in de vorm van tabletten of capsules. Het wordt ook gevonden in stof.

Wat gebeurt er als ik niet steenkool kan krijgen?

Als u moeite om de kolen, of het vermoeden van zijn oorsprong heeft, kunt u eenvoudig zelf doen thuis:

Hout snijden wordt aanbevolen in uniform en verwijder de stukken schors. In een gat in de grond, het stapelen van hout en het vuur aansteken (denk chemische brandstof niet gebruiken voor deze), met droge bladeren en gedroogde kokos schelpen. Nadat het hout begon te branden, te dekken met een stuk van tin en stapel vuil op.

Laat een klein gat om slechts een kleine hoeveelheid lucht invoegen (een langzame verbranding blijft) voor meerdere dagen. Zodra het brandproces, stoppen met het verbranden van kolen daar tot cool. Als kolen is nog warm en blootgesteld aan lucht, zal veranderen in vlammen op.

Voor medicinale doeleinden, snijd in stukken van grote kolen; gesteriliseerd door het te verhitten in een pot van 20-30 minuten slijpen stukken van steenkool tot een fijn poeder en winkel te produceren in een droge, goed gesloten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha