Knutselen voor Kleuters: Ondersteunt Water Bottle



Water is een noodzakelijke en gezonde drank voor mensen te consumeren. Kinderen moeten brengen ook water flessen met hen, zodat je niet uitgedroogd. Net zo belangrijk als het is voor kinderen om water te drinken, rond het brengen van de fles met hen kan soms omslachtig en onpraktisch zijn. Help kleuters maken waterfles houder ambachten en hen aanmoedigen om water te drinken vaker.

Fun Foam Holder

Maak een waterfles houder herbruikbare plezier schuim en andere eenvoudige materialen. Gebruik een stevige, herbruikbare waterfles voor het project. Wikkel een beetje 'fun schuim rond de fles water. Het zal hechtend, zodat de fles niet kan vallen, maar wil genoeg verliezen zodat de wasfles verwijderen. Gebruik plastic banden (beschikbaar kralen en ambachten winkels) te bevestigen de pret schuim gesloten. Gebruik de plastic banden voor het naaien op een lengte van tape. De tape moet lang genoeg om te gaan over de schouder van het kind en houd de fles water lijkt op een vrouw portemonnee zijn. Verfraaiing van ondersteuning met leuke schuim of versier de tape met kralen.

Shirts

Fles mouwen Holder

Re-doel een oud shirt in een waterfles houder. Snijd de mouw van een oud shirt met lange mouwen. Sluit het uiteinde van de manchet. O, dus de kinderen kunnen doen zonder steun, gewoon gebruik maken van een rubberen band te beveiligen het gesloten. De huls moet worden gesneden zodat deze iets langer is dan een waterfles. Gebruik tape om de andere eindrand van de huls. Bevestig een handgreep tape die lang genoeg is om de fles over de schouders van het kind of klein genoeg om te gebruiken om de pols van het kind brengen. Gebruik een paar punten met een naald en draad aan het handvat te beveiligen of gewoon gebruik maken van duct tape.


Sock Flessenhouder

Gebruik een sok om een ​​bidonhouder te creëren. Kies een mooie kleur sok of fancy nieuwe baby voor het project. Idealiter zou de sok ongeveer dezelfde grootte van de fles. Zet een fles water in de sok. Voeg een lint aan de manchet van de sok stiksel twee punten (tegenoverliggende zijden van de sok). Kleuterschool studenten moeten worden begeleid door een naald en draad. U kunt ook luid gebruik maken van een string en hebben leerlingen een kralen handvat pen grote plastic kralen op de string in plaats van het lint.

Water Bottle Holder Hat

Maak een hoed die tevens fungeren als een waterfles houder. Naai twee kinderen en kleinbedrijf sokken (met gebogen polsen) op een vlakte baseball cap en zet twee flessen water in mijn sokken. Kinderen van de kleuterschool kan baseball cap met textielverf, sieraden en schilderkunst vonk te versieren. Voeg desgewenst een rietje voor de flessen, zodat zij effectief kan functioneren als een drinkfontein. Neem de fles caps uitgeschakeld en vervangen door een push-pull dop (verkrijgbaar bij ambachtelijke winkels). Duw ongeveer veertig centimeter van kunststof leidingsystemen van het aquarium door de gaten van de kap.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha