Knutselen Space SuitDe astronauten waren kinderen fascinerend voor meerdere generaties. Een paar eenvoudige ambachten ruimtepak kan zijn alles wat nodig is om je kind te denken uit deze wereld. Uw kind zal zeker leuk om zichzelf voor te stellen als een astronaut van een foto hebben, speelt met haar pluche gekleed in een ruimtepak of het dragen van een ruimte helm.

Personalized Picture Spacesuit

Uw kind kunnen hun eigen aangepaste afbeelding ruimtepak te creëren met de toevoeging van een foto van zijn gezicht. Zoek een foto van een ruimtepak dat uw kind kan snijden, drukt u een model ruimtepak of uw kind naar een ruimtepak te trekken. Dus, heb je kind gesneden zijn gezicht van de ene foto en plak het op het voorpaneel ruimtepak.

pluche Spacesuit

Je baby kan zijn kleine favoriete draaien knuffeldier, als een beer bean bag, in een astronaut met deze heerlijke ambachtelijke. Vind een doorzichtige plastic container ronde die past net boven het hoofd van het dier. Scrunch verschillende stukken van aluminiumfolie en dan voorzichtig open de stukken een back-up, of gebruik stukjes clean sheet van gerecycled aluminium. Wikkel de folie rond het lichaam gevuld met doorzichtige tape om de stukken op zijn plaats. Monteer de plastic container over de kop van het dier.


Spacesuit Helmet

Recycle een trick-or-treat plastic pompoen als een ruimte helm. Snijd een vierkant gat met afgeronde hoeken op het voorpaneel. Indien nodig, snijd een gleuf aan de achterzijde van de helm, zodat het over het hoofd van het kind past. Spray verf de helm binnen en van buiten met witte verf en hebben uw kind verf een vlag op de zijkant.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha