Knutselen met kleine bagage BinsNa een kleine opslagcontainer voor het doel overwegen hergebruik op andere wijze. Bijvoorbeeld, gebruik het om een ​​handel te maken. Re-purposing van een opslagcontainer houdt niet alleen uit van een stortplaats, maar ook kunt u creatief met de vele manieren waarop u kunt gebruiken in een ambachtelijke project te krijgen.

goede groei

Draai je kleine opslagcontainer in een plantenbak. Boor een aantal gaten in de bodem voor afvoer. Giet het mengsel in een laag grind of steen. Voeg potgrond, en je hebt een plantenbak te zitten op een veranda of op een vensterbank. Koop een pakket van zaden en planten van een begonia, impatiens, zinnia, lelie, goudsbloem of zo helder bloem kan een ruimte grijze herleven. Plant je favoriete kruid en zijn altijd verse bieslook, tijm, basilicum, salie, bonenkruid, peterselie, munt of rozemarijn bij de hand om te koken. Zoeken hoe vaak aan de plant en hoeveel zonlicht het water nodig heeft.

Just Trashy

Hergebruik container als een vuilnisbak. Dit is een eenvoudig project. Net lijn de container met een vuilniszak, dan verf haar nieuwe rol op het zo dat anderen haar doel zal weten. Een eenvoudige "Garbage Bin" of "Trash" of "prullenmand" zal doen. Of je kan een beetje 'meer creatief en ga met allitererende "Rotzooi bus" of "Debris Dump", of origineel "schroothoop", "eigenaar Litter" of "Keeper Junk".


Belle Bouquet

Een creatief idee dat bijzonder goed werkt voor zeer kleine opslagcontainers is om ze te gebruiken als containers van potpourri. Kijk online of in een boek voor een gids om je te leren hoe je je eigen potpourri te maken met behulp van elementen, zoals wortels, schors, mos, geurende oliën, zaden, dennenappels en jasmijn, lavendel gedroogde tulpen of rose bloemen. De container met het mengsel gedeeltelijk te vullen en zet het op een plek ruiken out-of-the-way om een ​​kantoor te vullen, thuis of een appartement met een aangename geur.

Knickknack

Draai een opslagcontainer in een vlakte accent opvallende stuk dat de ontvanger kan gebruiken om een ​​ruimte te verfraaien. Start sieren de mand. Plak voorwerpen zoals gebroken stukken van tegels, veren, draad of stoffenschroot. Of verf de bak goud vet zwart of gedempt neutrale of glitterende, of strepen, stippen of een patroon. O decoupage dat verlijmen van verschillende lagen van inpakpapier, behang, tissue papier of krantenpapier. Na decoratie, vul de container met decoratieve ballen, zijden bloemen, vruchten, schelpen of kralen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha