Knutselen met kinderen conus koffiefiltersGebruik items rond het huis om originele ambachtelijke projecten te creëren, en leren kinderen om dingen te recyclen en onafhankelijk denken. Niet alles moet worden gebruikt voor het oorspronkelijke doel. Koffiefilterzakjes conus kan worden gebruikt voor vele verschillende knutselideeën. Hun absorberend materiaal creëert onverwachte effecten en random wanneer verschillende gekleurde aquarel verf mogen mengen en uit te voeren. Angels

Cone Kerstmis

Engelen kegel koffie zijn een makkelijk project voor kinderen van alle leeftijden. Moeten twee filters kegel, een voor het lichaam en één voor de vleugels. Plat zowel koffiefilters in cirkels, en maken de vleugels van scrunching een filter in de helft tot een boegbeeld vormen. Bandmiddel om het samen te houden. Om het lichaam te maken, vouw de koffiefilter kegel in de helft, dan snijd een driehoek op tegenovergestelde plaatsen van de halve cirkel om de armen en een gevormde rok vormen. Buig je armen voor het lichaam en de tape op zijn plaats. Tape de vleugels aan de achterkant van het lichaam, voeg dan een hoofd wordt gesneden van een foto uit een tijdschrift, of een foto van het kind, die is de engel.

scrapbook-pagina's

De kegel koffie filters hebben een vorm en grootte om nuttige pagina's van een album geworden, en de ambachtelijke is veelzijdig genoeg om jonge en oudere kinderen bezetten. Vlak de filters en gebruik één voor elke pagina. Perforeren de randen dicht en zet de pagina's aan elkaar met lint. Gebruik karton of zware bouw papier om robuuste covers voor het album of, als alternatief, kan de eerste kegel koffiefilter een soft cover te maken. Kleine foto's, kan vakantie of dag-out herinneringen worden geplakt of geschreven pagina's. Bindmiddelen gemaakt van koffiefilters kegel zijn snel en goedkoop genoeg dat het kan worden gedaan voor elke speciale herinnering.


Butterflies Coffee Filter

Heldere en kleurrijke vlinders gemaakt van koffiefilters zijn een handel jongens die is snel en gemakkelijk te doen. U ontvangt een kegel koffiefilter nodig voor elke vlinder, een wasknijper en een pijpenrager voor zwarte antennes. Open het koffiefilter door te snijden langs beide zijden, maar het verlaten van de bodem verenigd als een scharnier. Bestrooi met een beetje 'van water totdat het filter is gewoon vochtig maar niet nat. Verf het deppen op vlekken van aquarel verf en laat de verf om het filter nat papier om willekeurige patronen te creëren door te dringen. Terwijl dit droogt, verf de zwarte clip en snijd de pijpenrager ongeveer 2 cm, dan lijm de platte uiteinden van de clip om de antennes te vormen. De helft van de kegel filterkoffie verzamelen droog en houd deze op zijn plaats als een anker op het lichaam clip. Draai de vlinder in een koelkast magneet lijmen een magneet op de achterkant van de clip.

koffiefilter Bats

Maak Halloween vleermuizen uit koffiefilters kegel uit de eerste snijden van de filter in de helft tot twee vormen van correspondentie vleugel maken. Schilder een wasknijper met paars of roze verf en laat drogen. Verf de twee helften van het filter, een zwart en de andere paars. Even laten drogen en snijd in halve maan vormen die eindigen in punten langs de gebogen randen, zodat ze lijken meer op vleermuis vleugels. Leg een van de top van de andere en het verzamelen van de rand naar boven vergrendel vervolgens de wasknijper aan picks te houden. Plak Wiggle ogen op de voorzijde van de wasknijper de bat voltooien.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha