Knutselen met een gehaakteHaak is een grote en relatief gemakkelijk vaardigheid die iedereen kan leren. Het opent de deur om in staat om uw eigen kleding en accessoires en baby geschenken en bruiloft douches maken. Iets overhemd als je dicht genoeg kijkt, ziet eruit als een vlecht. Dit aspect wordt bereikt door het gebruik van een haaknaald, die verkrijgbaar is in verschillende maten en produceert verschillende grootte modellen.

Decorations

Decoraties voor Kerstmis, Pasen of Halloween kan worden gemaakt met behulp van haken. Voor Kerstmis, haak een sneeuwvlok of een sneeuwpop boom. Paaseieren Haak, veranderende kleuren van garen herhaaldelijk. Pompoenen en hoed van een heks kan worden gehaakt als decoratie voor Halloween. Alles kan eenvoudig worden gedaan door volwassenen of kinderen.

Accessoires

Maak je muts, handschoenen en sjaal correspondentie set. Kies een kleurenschema, zodat je een patroon van strepen of blokken van kleur kan creëren. Wanten zijn gemakkelijker te gehaakte handschoenen. Hoeden zijn niet beperkt tot de traditionele kap; een pet kan worden gemaakt met extra accessoires, zoals een bloem gehaakt.


Kleding

Truien, poncho's, vesten en vesten kunnen worden gehaakt. Een trui kan worden gemaakt om een ​​vakantie thema tegemoet of aannemen dat de kleuren van een favoriete sportclub. Accessoires zoals knopen, ritsen, linten en franjes aan een onderscheidende touch aan de trui toe te voegen.

Schoonmaakartikelen

Gehaakte pannenlappen en thee om uw keuken een vertrouwde look. Haak een deken zal de familie warm houden en hebben een speciale betekenis, want het was in het huis. Niet alleen zijn deze zeer geschikt voor uw huis, maar ze maken grote giften voor een bruiloft of baby shower. Monogram pannenlappen of deken. Maak een speciaal model voor de nieuwste toevoeging aan de familie van een vriend.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha