Knutselen borstelBorstels kan zijn wat je kinderen wilt zijn. Ze kunnen worden gedraaid en gebogen om verschillende vormen te vormen. Ze zijn ook goedkoop en makkelijk te vinden op ambachtelijke winkels. Houd borstels in een verscheidenheid van kleuren voor uw kinderen om boten te creëren wanneer de stemming hen slaat.

Wasknijper Dieren

U kunt dierlijk haar clip met pijpenragers te creëren. Schilder een zwarte clip, dan pijpen voegen gereinigd antennes en vleugels van een vlinder vormen. Gebruik warme lijm aan de pijpenragers hechten, of laat uw kinderen gebruik maken van niet-giftige scholen lijm aan de pijpenragers hechten op hun eigen. Maak een schilderij een groene alligator clip en het toevoegen van pijpenragers voor de benen. Voeg ogen giechelen en schroot stukken stof voor de dieren, indien gewenst. Voeg een magneet op de rug en uw kinderen zullen een magneet keuken ambachten hebben.

Flower Power

Gebruik groene pijpenragers om een ​​boeket te maken met uw kinderen. Laat ze bloemen uit de bouw van papier snijden. Een gat in het midden voor hen. Slip een bloem op een uiteinde van een pijp cleaner. Schuif de dezelfde kant van de pijpenrager door een gat van een knop. Stuur de pijpenrager door een ander gat in de knop. Duw het uiteinde van de pijpenrager door de perforator in de bloem. Trek de borstel, zodat de knop zit stevig in het centrum van de bloem. Kinderen kunnen deze gebruiken om hun kamer te versieren of te geven als giften.


Magneet Moederdag

Snijd karton ter grootte van een foto. Bakenen de randen van het papier en lijm ze op of maak tekeningen uit pijpenragers. Hebben de kinderen schrijven een bericht naar hun moeder met behulp van stiften, kleurpotloden of glitter pennen. Ze kunnen ook versieren het papier met stickers en vormen van ambachtelijke schuim. Gebruik magneetband met een achterste gedeelte lijm. Snij twee stroken past op de boven- en onderzijde aan de achterkant van het papier. Verwijder de bescherming van de tape en plaats het kleverige kant naar beneden op de rug. Dit project kan worden aangepast voor verjaardagen of feestdagen.

buizen Sneeuwvlokken Cleaner

Zij zijn uw kinderen doen verschillende vormen met pijpenragers. Stel een paar brede mond containers - één voor elke borstel vorm. Kook water en giet het in containers. Voeg 1 kopje borax aan het water. Bevestig de pijpenrager om een ​​potlood, liniaal of een lepel met een touwtje te vormen. Gebruik een object dat groter is dan de monding van de container. Dompel een borstel vorm in de containers in een tijd, zorg ervoor dat het niet de bodem raken. Laat het water afkoelen. Kristallen beginnen te vormen over de pijpenragers. Laat de pijpenragers in de oplossing 's nachts. Neem de pijp schoonmakers uit de oplossing en leg op keukenpapier om te drogen. Strings of ornament haken toevoegen voor borstels aan ambachten je kinderen 'weer te geven.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha