Klop de hitte - 7 beste training tips voor de zomerOh deze beats zomer eng! Een paar dagen geleden ging ik uit voor een joggen in de avond en ik wist niet dat de hitte tot dat ik leefde een kloppende hoofdpijn, een beetje 'lichte duizeligheid en keel leek op een droog blad. Het was toen dat echt ervaren de klok avondzon 5'0.

De zomer is mijn favoriete seizoen als het overvloedige licht en warmte wordt een stemming verhogend effect op mij, meer pijn na een zomer training verdwijnt binnenkort. Maar dit seizoen kan wreed zijn, als je niet voorzichtig bent! Laat me een paar tips die ik volgen om de hitte te verslaan tijdens het werken - controleer hen!


Zomer training:

Vloer:

Vooruit te plannen kan voorkomen dat een hoop problemen, vooral als u wilt uw training buiten te nemen op een warme dag. Indien mogelijk, te voorkomen dat bewegen in de hitte, tenzij je aan het oefenen voor Badwater Ultramarathon !. Tijdens de koele uren van de dag of in de fitnessruimte met airconditioning Controleer ook de weersvoorspelling en opleiding.

Drink veel:

H2O is de essentie van het leven, vooral tijdens de zomers. Zomerprogramma van de opleiding zorgt ervoor dat het lichaam op te warmen. Lichaam de natuurlijke mechanisme om het te koelen tijdens enkele fysieke inspanning is om te zweten. Dit betekent dat na een langere tijd, het lichaam gaat uitdroging. Daarom is het absoluut noodzakelijk is om te drinken ongeveer 16 gram van het water of van een sportdrank om het uur, om gehydrateerd te blijven en elektrolyt evenwicht te behouden.

Kleding:

Draag volledige mouwen kleding, hoeden en zonnebrillen om overmatige blootstelling aan de zon te vermijden. Carry lippenbalsem en zonnecrème, in het geval waarin de training een uur overschrijdt. Kies kleding die zweet absorberen en snel drogen. Draag sokken te koelen op warme dagen om blaren en rotte geur te voorkomen.

Intensiteit:

Als het schema vraagt ​​om een ​​harde training tijdens een warme dag, de sloot voor de volgende dag of voor koeler weer. Vermijd intensieve trainingen tijdens de zomers, omdat zij vervolgens kan leiden tot lage energie niveaus en vele verwondingen gerelateerd aan hitte. Hoewel het werken aan een eenvoudig intensiteit kan voordelig zijn in vergelijking met uw uithoudingsvermogen op te bouwen.

Rust en herstel:

Herstel van een training beslissen over de intensiteit van de training van de volgende dag. Zorg ervoor dat je voldoende rust neemt een dag voor en na de training vanwege de hitte. Bij extreme temperaturen, het herstelproces is vaak langzamer, afhankelijk van de conditie en ook de mate van vermoeidheid hoger.

Yoga:

Aanmelden voor yogalessen aan de hitte te verslaan. Deze oude techniek kan worden gebruikt als vervanging tijdens een warme dag. Yoga kan zeer ontspannend en zal dienen als een instrument voor cross training. Echter, een nota van voorzichtigheid - de beoefening van yoga, alleen onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur.

Luister naar je lichaam:

Wees voorzichtig en begrijpen hoe het lichaam reageert op warmte. In het geval, voel je geen hoofdpijn of duizeligheid, onmiddellijk stoppen en zoeken naar geschikte schaduw. Bovendien is het altijd handig om te lezen over de risico's verbonden aan hitte en hun eerste hulp. Je weet maar nooit, op een dag, kan je een leven of twee op te slaan om te sparen.

Ik hoop dat deze tips helpen u uw routine dienovereenkomstig deze zomer te plannen. Van alle bovenstaande punten, het laatste punt is het belangrijkste. Dus, maak je om je lichaam te leren kennen en hoe het reageert op verschillende situaties. Het zal een veel trial and error, maar uiteindelijk, op de lange termijn, zal helpen om de conditie dat u misschien op een dag geconfronteerd te evalueren. Tot die tijd genieten van de zon!

Afbeelding: Flickr

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha