Kleurcorrigerende Make-up tipsVandaag zullen we praten over make-up kleurcorrectie primer of correctoren. Dit zijn magische gereedschappen en als je nog niet hebt gehad enig idee over hen, dan is het hoog tijd dat je moet weten dat hoe perfect deze kleine kleurcorrigerende concealers kan elke fout, defect, mark, spot, sproet of fijne lijnen te verbergen en kreuken van uw huid. Van verschillende kleuren, dat verschillende kleuren verschillende typen vlekken of plekken verbergen.


Kies de juiste kleurcorrectie Makeup Cosmetics

Nou, boven alles, zijn er vijf verschillende kleurcorrectie grondverf, en nu zullen we zien hoe elk van hen kan worden gebruikt en waarvoor het defect. Verder te gaan met deze ideeën kleurrijke make-up!


Oranje

Deze zijn perfect voor de koele huidtinten. Dat wil zeggen, als je een lichte huid Indian, dan kan dit ook worden gebruikt om elke verbergen onder de ogen donkere cirkel, hyperpigmentatie, tatoeages, aders blauw-groen of ouderdomsvlekken. Je hoeft niet alle oranje wortel gaan, kunt u kiezen tussen kleuren zoals abrikoos, zachte degenen, of Mandarijn.

Geel

Dit is geweldig voor het verbeteren van de helderheid van de huid en de huid vlekken rooskleurig. Onlangs, Kim Kardashian ook getweet dat ze houdt van de kleur geel primer correctie Als je eenmaal begint met de corrector, zal ook verliefd op dit zeker.

Roze

Roze concealer werkt uitstekend met je huidskleur olijfolie (Middellandse Zee, African American, donker gemengd ras). Dit kan gebruikt worden door u aan uw teint te verbeteren en geven een helderheid boost in seconden. Het kan worden toegepast op de wangen, vlekken, je innerlijke en buitenste hoek van de ogen om je doffe huid een boost helderheid en schittering te geven in de buurt van de ogen.

Blauw/paars

Blauw, lila, mauve of paars concealers kunnen worden gebruikt om de olijfkleurige huid te verbeteren en fleuren de teint .Ze helpen om eventuele onvolkomenheden of geel-leerlooier strepen verbergen.

Groen

Hebt u last van een puistje dat gisteravond verscheen op je gezicht en maak je gezicht er erg rood op een bepaald punt? Dan is de betovering worden toegepast op dat deel. De groene concealer kan op enig gebrek roodachtige, of het nu rosacea, rode vlekken, puistjes, roodheid of littekens.

Hint: Gebruik niet te veel van een correctie, en om te voorkomen make-up ramp, ga dan naar een kleine hoeveelheid van elke achtergrond en vergeet niet om goed te mengen in.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha