KLASSE 8 tips over hoe om ongemakkelijke situaties om te gaan, als een dameKLASSE 8 tips over hoe om ongemakkelijke situaties om te gaan, als een dame

Geconfronteerd met een moeilijke situatie, kan het gemakkelijk zijn om je ladylike gedrag slip; Immers, je bent ook maar een mens! Het evenwicht edel echter, het kan in de meest lastige situaties met de praktijk. Leer hoe u uw koel of hoe je manieren herenhuizen niet te vergeten met deze tien goede tips over hoe om moeilijke situaties in het sociale gelegenheden te behandelen, net als een dame te houden.

1. bijt je tong

Laat nooit grof taalgebruik ontsnappen je lippen, maar je boos bent, want dat zal blazen nu uw imago ladylike! Oefen je vernietigende kijken in plaats daarvan, want een echte dame haar woede kan laten zien op een gecontroleerde manier en hoeft niet hun toevlucht nemen tot zweren om zijn punt over te brengen.


2. Gebruik verveling niet tonen

Zelfs als je je verveelt tot tranen met het gesprek zijn tijdens een etentje, u kunt nog steeds neem je telefoon en begint te spelen Candy Crush Saga! Probeer in het moment te blijven en volg het gesprek, of op zijn minst doen alsof mooi, als je kunt.

3. Lachen off pijnlijke situaties

Gebruik uw nobele karakter niet al te serieus te nemen, vrouwen kunnen ook fouten maken! Als je iets pijnlijk of ongemakkelijk, in een groep situatie zeggen, diffuse de situatie door het toelaten van de fout en maakt een grap van te maken. Dit zal veel beter zijn, een ongemakkelijke stilte en een gezicht scharlaken.

4. Denk na voordat je spreekt

Soms is het beter om niet te zeggen wat er werkelijk op uw mening in sociale situaties. U kunt ongemakkelijke situaties moeilijk na te denken alvorens te spreken te vermijden en geen dingen laten glippen dat je niet bedoelt. Kijk hoeveel je moet op feestjes te drinken, alcohol heeft een nare gewoonte om mensen dingen die ze later spijt van te zeggen.

5. Leer te verontschuldigen

Als je iets schandalig zeggen of drop een lelijke steek sociale, dan gewoon zeggen: 'Het spijt me'. Als je iemand beledigd hebben, dan is de verontschuldiging is soms de enige oplossing, en excuses gewoon niet doen.

6. Niet overdrijven moeilijke tijden in de geest

Er zijn momenten waarop je denkt dat de situatie is pijnlijk, maar het is het niet. Het kan zijn dat je hebt begrepen wat iemand zegt of je gewoon in de veronderstelling dat iedereen net opgevallen dat u uw wijn heeft betaald. Verlichten en maak je geen zorgen, want het is waarschijnlijk niet zo slecht je denkt.

7. Houd de hand van een drankje

Als je een pauze nodig hebt voor reflectie, het genot van een drankje is een geweldige manier om een ​​ongemakkelijke stilte te vullen. Het is ook een geweldig excuus om weg te komen van iemand die, wanneer je naar een vulling!

8. Maak je excuses en vertrekken

Als je jezelf vinden in een situatie die is echt te moeilijk om te dragen, en dan excuses maken en er even uit! Voor een tijdelijke wapenstilstand, is er altijd een reis naar de badkamer om u een vakantie of een uitje meer permanente, fake een hoofdpijn geven. Echter niet, klimmen uit een raam op de rug, zonder een woord, zou het niet ladylike te allen!

Hoe je moeilijke situaties, als een dame te behandelen? Wat zijn uw beste tips?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha