Kinderfeestje Plaatsen in UtahHet gooien van een verjaardagsfeestje voor kinderen in uw eigen huis kan tijdrovend, duur en zeer rommelig. Dit zijn enkele van de redenen waarom mensen ervoor kiezen om partijen elders te hosten, zoals een lokale pizzeria, bioscoop of bounce huis. In Utah, zijn er verschillende plaatsen waar je kunt het verjaardagsfeestje van uw kind. Sommigen van hen zijn zo eenvoudig dat alles wat je hoeft te doen is komen opdagen.

Huis van de Sprong

De meeste kinderen zijn dol op bounce huizen, dus waarom een ​​partij niet in een? Afketsend de Muren in Sandy, Utah, biedt verschillende party pakketten voor maximaal 25 personen (ouders zijn gratis). Je verjaardag kind kan voor 1 1/2 uur spelen voordat u zich terugtrekt voor de private partij ruimte voor een half uur. U krijgt uitnodigingen, al het papier levert, een gratis t-shirt voor uw eregast, en geen clean-up taak. Tegen een extra vergoeding kunt u toevoegen op pizza en pop, bruiloft gunsten en ballonnen. Iedereen moet sokken te dragen, en aan te bevelen lange mouwen, ook voor comfort en bescherming voor uw kleintjes.

Stuiteren Uit
Walls ' 398 W. 9400 S.
Sandy, UT 84070
801-568-1234
bouncinoffthewalls.com


Karate and Cake

Een Riverton Karate, de jarige krijgt een assistent instructeur tijdens zijn partij zijn. Hij krijgt ook om de taart aan te snijden met een echte samurai zwaard. Zij en haar gasten worden getrakteerd op een groep van karate les op maat gemaakt voor kinderen. Ze spelen een paar spelletjes van martial arts en breken een houten plank voor vieren met pizza en sap. Het enige wat je hoeft te doen is te bellen voor een reservering partij, uitnodigingen sturen en stel jezelf voor. Het personeel zal oprichten, te onderwijzen, te begeleiden en op te schonen.

Oost West MMA Salt Lake City
1098 S. Jordan Parkway
South Jordan, UT 84095
801-472-2109
rivertonkarate.com

Family Fun Center

Boondocks Fun Center in Draper biedt vijf verschillende verjaardag pakketten, met een minimum van acht kinderen. Elk pakket biedt pizza, frisdrank, spelfiches, uitnodigingen en speeltijd. Echter, zal de afspeeltijd variëren en activiteiten verschillen per pakket. U wordt uitgenodigd om op voeg meer pizza, frisdrank, voorgerechten, salades, vegie bakken, gebak, ijs of in de bar op zondag voor een vergoeding. Je kan niet mis gaan plukken Boondocks, zoals het "Beste Kids 'Party Place" en "Best Indoor Play Space" in Nickelodeon's ouders' heeft gewonnen Pick Award.

Draper Boondocks
75 E. Southfork eenheid
Draper, UT 84020
801-838-9800
boondocksfuncenter.com

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha