Kinderen kleuren Knutselen voor ThanksgivingDe meeste kinderen genieten van kunst en kunstnijverheid projecten, in het bijzonder het kleuren. Als Thanksgiving komt, vermaken uw kinderen met een aantal trades kleurstoffen die zullen genieten van de show aan familie en vrienden tijdens de vakantie. Uw kinderen kunnen traceren hun handen om een ​​kalkoen te maken, kleurenfoto's van hun favoriete voedsel Thanksgiving of kleur een beeld van de pelgrims bij de eerste Thanksgiving.

Hand Turkije

Laat uw kind legde zijn hand op een stuk karton en dan helpen traceren rond uw hand met een krijtje of stift. Om het spoor zetten van een kalkoen, trek een gezicht op de duim en de benen van de onderkant van de handpalm. Toon uw kind dat zijn vingers veren van een kalkoen zijn geworden, de duim en de handpalm het hoofd van zijn lichaam. Geef uw kind volop kleurpotloden, stiften of kleurpotloden om haar kalkoen te versieren op wil. Als uw kind vond het project, van mening dat haar mogelijk maakte om veel kalkoenen met behulp van verschillende kleuren voor de veren om te laten zien als decoratie op Thanksgiving Day te maken.

Thanksgiving voedsel

Vraag uw kind om foto's van hun favoriete voedsel van Thanksgiving te tekenen, en vervolgens kleur ze in Als hij problemen heeft met het denken van ideeën, stel voor het tekenen van een Thanksgiving kalkoen, maïs, aardappelpuree, groene bonen of uw favoriete familie. Zodra uw kind kleuring is afgelopen, u helpen knip de voedingsmiddelen die trok. Laat hem gebruiken plakband of lijm om het voedsel te houden voor een papieren bord om zijn eigen Thanksgiving-diner te maken. Als uw kind is het leren spellen, overwegen om hem een ​​beetje oefening in meer en vraag hem om de naam van elk voedsel heeft getrokken. U kunt ook de write "Happy Thanksgiving", langs de onderkant of bovenkant van de plaat.


Eerste Thanksgiving

Ga zitten met je kind te praten over de eerste Thanksgiving. Teken dan een beeld samen van wat je denkt dat het leek. Als het kind is meer geavanceerde, kunt u haar trekken haar interpretatie van de eerste Thanksgiving. Zorg voor papier, potloden, krijtjes en stiften. Zijn Vergeet niet om details, zoals wat voedingsmiddelen werden geserveerd en wat de deelnemers droegen om het diner te nemen. Zodra het kind wordt gedaan kleuring, hangen de foto om het te kunnen bekijken voor vrienden en familie te zien tijdens de vakantie. Als u weinig tijd hebt, overweeg het gebruik van pre-getrokken Thanksgiving kleurplaten die van het internet kunnen worden afgedrukt.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha