Kinderen Ideeën Homemade Valentine CardElk jaar worden de jongens maken Valentine kaarten voor hun vrienden en familie. Doe hetzelfde jaar na jaar op papier kunt krijgen saai. Als je een klas vol jonge studenten, een scout of een kind van hun eigen en zijn op zoek naar het ontwerp van de Dag van een nieuwe Valentijnsdag, probeer dan een van deze heerlijke maar eenvoudige ideeën Kaarten van de Valentijnskaart zelfgemaakt.

Schuurpapier Crayon

Kinderen kunnen een mooie valentijn kaart met fijn schuurpapier-gestructureerde en kleurpotloden creëren. Gestart door het vouwen van een vel wit papier bouw in de helft om een ​​tab te creëren. Knip een stukje schuurpapier in een hartvorm. De vorm van het hart moet groot genoeg zijn om de buitenkant van de wenskaart te vullen zijn. Gebruik kleurpotloden om kleur in de zijkant van het hart korrelig schuurpapier, het maken van tekeningen. Kleur totdat de gehele ruwe zijde van het hart is bedekt. Zet hart ondersteboven op het vlak van het papier en plaats een krant over de top van het hart. Hebben een volwassene gebruik maken van een heet ijzer om de krant te strijken. Het krijt zal overdragen van de grimmige kant van schuurpapier op papier.

Hart Puzzel

Teken een groot hart op de ene kant van een stuk kopieerpapier. Binnen in het hart lijnen trekken om een ​​puzzel op te maken, de kern verdelen in secties. Fotokopie het hart op de kaart papier printer, een voor elk kind om het project te doen. Laat ieder kind sneed zijn hart en schrijf dan een bericht op de lege kant van het papier, en een kleur in een ontwerp aan de kant van de puzzel van het hart. Nadat ze elk kind langs de lijnen van de puzzel gesneden om het hart in stukjes van de puzzel te snijden. Schuif de stukjes in een envelop. Voordat de kaart kan worden gelezen door de ontvanger de puzzel moet worden samengesteld.


Hart

muis

Hebben de kinderen maken valentijn kaart dat is ook een muis. Begin met het vouwen van een stukje rood bouw papier in de helft en de helft van hart-vormig, met het midden van het hart, dat langs de vouw loopt. Knip de vorm en hebben het kind te schrijven een inscriptie in het midden, en dan vallen terug te sluiten. De onderkant van de muis het gebied bocht, terwijl de neus de punt zal zijn. Aan de andere kant van de neus, lijm ze op een stuk garen staart van de rat. Snijd hartvormige klein om te plakken aan het eind van de staart garen. Snijd een beetje meer hart te plakken als het oor van de muis. Kleur in de ogen en de neus van de muis.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha