Kinderen en Native American CraftsLang voordat de Pelgrims kwam tot de kusten van Amerika, Indiaanse stammen huishield, gejaagd buffels en groeide gewassen. Deze stammen werden volledig ontwikkelde samenleving met diepe tradities die het bestuderen waard zijn. Kinderen in het hele land aan het lezen op school over indianen. Echter, hands-on activiteiten een meer effectieve methode voor het onderwijzen van kinderen over Indiaanse cultuur.

verentooi

De eerste ambacht dat kinderen kunnen doen is een verentooi. Veel inheemse Amerikaanse stammen gebruikten veren voor ceremoniële hoofdtooien en andere kleding decoratie. Alles trouwen voor deze baan is de bouw van papier, lijm, veiligheid schaar en ambachtelijke veren. Kinderen lussen vormen van kartonnen groot genoeg om de bovenkant van het hoofd passen. Vervolgens plak de veren om de ringen aan elke afspraak die zij willen.

Miniaturen Soorten

De tipi (ook wel gespeld of tent) was één van de traditionele woningen van enkele Indiaanse stammen. Kinderen kunnen miniaturen van deze huizen die slechts een paar items, met inbegrip van ambachtelijke sticks of stukken hout, karton, veiligheid schaar en plakband of lijm te gebruiken creëren. Kinderen met plakband de uiteinden van de drie ambachtstokken of blokken samen in een bundel met een brede basis en smalle bovenaan. Vervolgens wikkel de structuur ambachtelijke stok karton op maat gesneden, plakband en het papier aan de bovenwagen. Kinderen kunnen deze transacties versieren nadat ze werden gebouwd.


Arrowhead

De pijlen waren de belangrijkste instrumenten van de jacht op de meeste inheemse Amerikaanse stammen. Pijlpunten Authentiek zijn een zeldzame vondst buiten, maar uw kinderen kunnen hun eigen te maken. Alles wat je nodig hebt is een beetje 'van klei aardewerk of boetseerklei. Ze kunnen hun eigen formulieren pijlpunt te vormen en laat het drogen, of u kunt in een magnetron koken als je wilt. Prik een gat in elke pijl voor het drogen of bakken, zodat u kunt toevoegen aan een ketting voor de baby om te dragen.

Dreamcatcher

Dreamcatcher werd vooral bekend om Chippewa. Het is vrij gemakkelijk te doen met een paar elementen. Heb je nodig om touw of garen, ambachtelijke veren, ambachtelijke schuim, lijm en schaar. De kinderen cirkels gesneden uit het schuim, dan weven de draad tussen de randen van de cirkel. Tot slot, plakken op de veren en andere objecten naar catcher.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha