KIJK UIT! Deze 7 Foods gezonde 'wetenschappelijk bewezen te zijn echt' ongezonde 'Crack. Heroïne. Wiet. We weten allemaal wat het is. Drugs. Maar waarom heb ik het over hen? Wat drugs te maken hebben met 'voedsel dat je dacht waren gezond' of 'altijd wetenschappelijk het tegendeel is bewezen'?

Nou, er is een reden voor alles. Wij denken dat je uit de buurt van deze medicijnen blijven is meer dan genoeg om gezond te blijven. We draaien om andere opties "nutriënten" gestapeld in onze keuken rekken of koelkasten en zit ontspannen wachten op de fontein van de jeugd om ons lichaam te wassen.


Maar dat is waar we er mis ging. Bijna altijd. Want wat wij denken dat zijn de gezondste voedingsmiddelen in onze huizen kunnen ook drugs vermomd als onschuldig voedsel. U zult willen controleren wat ze zijn?
Ik wed dat je dat doet.

Zoals gezegd voormalig FDA commissaris, Dr David Kessler en journalist Michael Moss in hun boeken Het einde van veel eten en zout, suiker, vet, respectievelijk, dit is een lijst van voedingsmiddelen die worden verondersteld super-gezond te zijn maar zijn verder boeiende en kan ook schadelijk zijn.

Rice:

Vraag een willekeurige Zuid-Indiase bevatten wat hun typische maaltijd, en dit is wat het voelt. Rijst is het hoofdvoedsel van velen in het Oosten, en als je toevallig een van hen te zijn, dan zul je niet wilt missen.

Rijst bevat eiwitten gliadine, dat is niets meer dan een chemische 'feel good'. Deze chemische stof wordt gemanipuleerd om onze eetlust te stimuleren en de wens om meer en meer te eten. Als gevolg hiervan, kom je in een bel van illusie te denken hoe gezonde rijst kan zijn en consumeren te veel van.

Vlees:

Als u een verbintenis tot niet-vegetariërs, dan is dit moeilijk voor u zou kunnen zijn. Maar zeker niet zo moeilijk als het lijden van de bijwerkingen als deze afhankelijkheid vlezig. Het bloed in vlees bevat hemoglobine, albumine en gammaglobuline. Nogmaals, dit zijn de chemicaliën 'feel good' die uw afhankelijkheid van vlees en andere vleesproducten wekken.

Dus de volgende keer je mond met de glimp van kippendijen of spek, stoppen en denken. Je gaat om te consumeren kan niet zo onschuldig als het lijkt te zijn.

Zuivelproducten:

Wanneer was de laatste keer dat je een gegrilde kaas meer toegevoegd op je pizza? Of stel uw toast in een kom van de gesmolten boter? Zuivelproducten zoals melk, boter of kaas bevatten een eiwit genaamd caseïne dat laat je verlangen naar meer.

Brood:

Sandwiches of omeletten gewikkeld toast zijn een favoriete ontbijt voedsel voor de meesten van ons. Maar wat we zijn ons bewust van is dat zelfs deze items vaak geconsumeerd de rol van drugs zou kunnen spelen. Dat brood van zacht brood bestaat ook uit eiwitten gliadine, daar zuigt met zijn feel-good chemische val. Wat is de volgende? We liggen op koers om onze maag te vullen met veel brood, niet wetende te veel tarwe kan grote schade aanrichten aan onze lichamen.

Snacks:

Dat bord chips zit met elke nacht verbergt veel meer nadelen van gezondheid dan je ooit kunt voorstellen. Te zout snacks worden voorzien van een verpakking van aandoeningen; en het engste van hen is de nieren dumping een teveel aan natrium via de urine. God verhoede; Als de nieren gebeuren om te falen, zou dit teveel aan zout krijgen opgeslagen in je lichaam die leiden tot het vasthouden van vocht of hartfalen.

Koffie:

Je wordt wakker in de ochtend met haar zwaaien in verschillende richtingen. Je loopt naar de keuken, help jezelf met een kop dampende koffie, en beginnen aan het drankje te genieten. Na dat, denk je niet stoppen. Een belletje rinkelen? Zo ja, dan is het tijd om uw cafeïne verslaving te beteugelen. Overbelasting van het systeem met de koffie kan uitdroging en hoofdpijn veroorzaken. Een meest verschrikkelijke ding cafeïne voor je kan doen is een snelle spijsvertering. Wanneer dit gebeurt, de hoeveelheid zuur in de maag passeren de dunne darm sneller dan normaal, waardoor zweren.

Suikers en vetten:

Deze combinatie is die moet worden vermeden. Omdat verslaving is niet alleen gezond. De twee bevorderen obesitas en teveel verbruik kan leiden tot hart-en vaatziekten. Dus als je denkt aan het breken van een verslaving, dan laat dit de eerste zijn om te beginnen met!

Gezond blijven is altijd een kwestie van keuze. En dus je weg te blijven van verslavingen. Dus, ga je een keuze te maken?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha