Kies een perfecte uitvalsbasis voor uw huid toonNiet elke vrouw is gezegend met een mooie en perfecte huid! Sommige zijn last van acne, littekens, puistjes, terwijl sommige kan omgaan met een droge of Oilness. Maar dan als deze onvolmaakte huid zijn gezegend met make-up!

Daarnaast gezicht foundation make-up is belangrijker voor een perfecte huid !!! De ideale uitvalsbasis voor uw huid toon je nodig hebt om alle andere truc juiste plek te krijgen.


Hoe te Right Stichting Kies voor uw huid toon - Make-up tips

Dus hier zijn enkele tips over het kiezen van Foundation voor uw huid toon.

Ken uw huid toon:

Ten eerste is het erg belangrijk om uw huid om het juiste basis te kiezen kennen. De kleur van de huid op de juiste helpt de verdere taak van make-up vergemakkelijken. Verkeerde schaduw van de stichting kan alle moeite die het kost om het kijken juiste make-up verpesten. Dus hieronder lezen om te begrijpen hoe u de juiste tint te kiezen.

Controleer de kleur van de aderen onder de pols.

Groene aderen:

Warme toon (U heeft gele ondertoon, dus ga voor stichtingen die hebben undertones.Yellow gele tinten gaan goed samen met alle huidtinten.)

Blue Veins:

Toon Cool (U roze tinten, dus ga voor de stichtingen hebben roze tinten of kouder)

Als je in de balans tussen koele en warme tinten, dan neutrale tinten.

Ken uw huidtype:

Om de juiste stichting die is vloeibaar, losse poeder, compact of andere kiest, is het belangrijk om te weten uw huidtype. Deze procedure zal u helpen om het risico van beschadiging van de huid volledig te vermijden. Bijvoorbeeld, als je weet dat je huid is gevoelig voor zonnebrand, die u zal helpen de stichting die SPF bescherming biedt te kiezen.

Voor de droge huid:

Kiezen voor/stichtingen van watergedragen olie die naadloos overgaat en houdt de huid gehydrateerd. Vrouwen droge huid kan profiteren van getinte moisturizers voor lichte of zuivere dekking, terwijl hydraterende crème gebaseerd zijn ook goed voor medium tot volledige dekking.

Voor de vette huid:

Kiezen voor olievrije stichtingen die een matte afwerking hebben. Geperst poeder fundamenten zijn ook een goede optie voor de vette huid, omdat ze absorberen alle olie om de huid langer vers te houden. Minerale make-up beweert ook goed te werken met een vette huid.

Voor gecombineerde huid:

Dit type huid experimenteren met de grondslagen van watergedragen geperst poeder afhankelijk van de conditie van de huid.

Fundamenten gebaseerd mineralen zijn geschikt voor alle huidtypes en zijn sterk aanbevolen voor de gevoelige huid.

Dekking:

Beslissen de dekking die u wilt hebben voor uw huid.

Sheer/Light Coverage Foundation:

Dit zal alleen maar zelfs uit uw teint en geeft een zeer natuurlijke uitstraling met een lichte gloed op je gezicht.

Media Coverage Foundation:

Dit geeft dekking een beetje 'zwaarder dan transparant. Ze verbergen de littekens en vlekken en andere kleine kleine gebreken.

Full/Heavy Coverage Foundation:

Dit zal eventuele gebreken minuten van de huid te verbergen en geeft een dikke cover met een prachtige glans op je gezicht. In principe is dit type fundering fungeert als een tweede huid voor je gezicht om je echte verbergen.

Stichting Testen Tips:

  • Altijd gaan zonder make-up voor de aankoop van een cosmetisch. Zijn stichting is niet alleen van toepassing, maar ook voor andere producten, zoals concealer, achtergrond, oogschaduw, etc. U kunt een getinte moisturizer of een lichte moisturizer.This maakt het gemakkelijk voor u uit om hier de perfecte tint overeenkomen met je huidskleur passen.
  • Test het product op klaarlichte dag altijd. Lampen in de winkels en bedriegen zal de echte schaduw niet zien. Dus het is altijd goed om de schaduw op het licht van de dag te controleren.
  • Altijd zet de meter op het voorhoofd of kaak en niet onder de pols voor de selectie schaduw. Solliciteer tenminste 2-3 shots en te controleren. U moet de schaduw op de huid te zien na het mengen als het wordt gemengd met je huidskleur.
  • Indien mogelijk na toepassing tester, zwerven voor een uur of zo uit om oxidatie te controleren of kun je nog meer vragen voor een aantal monsters te testen alvorens te kopen. Veel merken van high-end biedt monsters voor de klant en het ten zeerste aan te gaan voor deze monsters als we investeren een enorm bedrag voor de fundering van deze merken.
  • Geloof nooit in de woorden van SA, tenzij en totdat het grondig is gecontroleerd en geverifieerd de schaduw staan.
  • U kunt kiezen voor pure funderingen dekking voor de dag of voor het bedrijfsleven en een fundament voor de schitterende avond ziet.
Ik hoop dat dit artikel zal u helpen bij het kiezen van de juiste foundation die past bij je huidskleur.
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha