Khadi Orange Soap - BeoordelingenReiniging en Formula Gentle Soap - Must Buy It !!Verlangen om iets verfrissend en zacht voor de huid te proberen deze zomer? Hoe zit het met het reinigen van je huid met de goedheid van sinaasappels? Geformuleerd met natuurlijke oranje extracten en essentiële oliën, de Khadi Soap Oranje beweert om effectief te werken als bloedstelpend, antiseptisch en antibacterieel middel, toner en cleanser. Speciaal ontworpen voor de vette huid, de zeep bevat glycerine die de huid als andere chemische zeep in de markt niet uitdroogt.

Prijs en hoeveelheid:


Rs.55 per 125 gram

Belangrijkste ingrediënten:

Oranje, amandelolie, glycerine olie en plantaardige olie

Houdbaarheid:

Twee jaar vanaf de datum van fabricage.

Mijn ervaring met Khadi Orange Soap:

De Khadi Soap Oranje komt een organische verpakking. De zeep is verzegeld in een dunne plaat van plastic-achtige polyethyleen. De verpakking transparant is voor de kleur van de zeep onthullen. Toch is het moeilijk om de zeep ruiken zonder het verwijderen van het deksel. De zeep heeft een label gedrukt op de zijkanten. Het strak verscholen op het deksel en niet bewegen. De soap deur details van het product op het etiket, zoals de prijs, de details van de productie, de belangrijkste ingrediënten, en ook de duur ervan. Kortom, de verpakking van de zeep is goed.

De Khadi oranje zeep komt in een fel oranje kleur en levendig. De soap lijkt niet saai, maar is transparant als glycerine zepen. De formule wordt met de hand gemaakt, zonder een duidelijke en stralen als gewone zeep machine gemaakt. Het lijkt saai en zachte textuur zijn. De zeep bevat geen exfoliërende deeltjes of korrels.

De zeep heeft een sinaasappel en citrus frisse geur, die is verfrissend en niet sterk. De geur zal zeker niet een probleem voor mensen die gevoelig zijn voor de geur zo sterk zijn als zijn fijne geur duurt niet lang op de huid. De soap lathers schuimen licht transparant en witachtig. De formule is zacht voor de huid en reinigt goed. Maakt de huid zacht en soepel, zonder droog of elastische voelen vanwege de olie-inhoud van glycerine.


De formule van de zeep schuimt goed en reinigt de huid goed. En 'geschikt voor normale, combinatie en vette huid. Laat de huid volledig olievrij en mat, wat ik denk dat goed is tijdens de zomers. Aangezien de huid droog bladeren nog droog en elastisch, kan de toepassing van post-bad lotion voor het lichaam niet worden vermeden. De zeep heeft een gladde textuur en zacht. Het heeft de neiging om een ​​beetje 'sneller dan gewone zeep smelten. Het is raadzaam om het droog en uit de buurt van water te houden.

In het voordeel van Khadi Orange Soap:

 • Het bevat natuurlijke ingrediënten.
 • Betaalbare prijs.
 • Laat de olie-vrije huid.
 • Formule delicaat en mild.
 • Reis-vriendelijke verpakking en biologisch.
 • Schuim ook.
 • Niet de huid droog of elastisch te maken.
 • Het reinigt de huid grondig.
 • Verkrijgbaar in vele variaties.
 • Formule is niet getest op dieren.

Tegen Khadi Orange Soap:

 • Het heeft een zachte textuur die smelt en de neiging om sneller oplossen.
 • Het kan niet effectief werken op een droge huid.
 • Volledige lijst van ingrediënten wordt niet genoemd.


Stem:

4/5

Ik zal terug te kopen en ik aanbevelen?

Ja, zeker opnieuw kopen. Ik kan het iedereen aanraden, want het bevat natuurlijke ingrediënten om uw huid zacht, soepel en gezond te maken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha