Khadi Neem en Tulsi Soap - BeoordelingenReiniging en zachte textuur Body Wash - probeer minstens één keer !!


Op zoek naar een schone en heldere huid? Hoe zit het met het schoonmaken met de goedheid van neem en Tulsi? De eigenschappen van zowel natuurlijke ingrediënten zijn bewezen in de Ayurveda. Zowel neem en tulsi als anti-infectieuze en anti-inflammatoire geneesmiddelen werken tegen huidinfecties. Verrijkt met natuurlijke neem en Tulsi extracten en essentiële oliën, de Khadi Neem en Tulsi zeep helpt om de huid schoon en helder. De formule van de zeep beweert de huid effectief verwijderen van verontreinigingen zoals vuil en bacteriën reinigen. De zeep bevat glycerine die de huid als andere chemische zepen niet uitdroogt. Deze zeep zachtheid en gladheid aan het lichaam.

Belangrijkste ingrediënten:


Gebaseerd op 100 gram - Neem Patra 0 GMS, GMS 0 Tulsi, Santra 0,3 gram, Haldi GMS 0.2, GMS Ghartkumari 0,2, 0,3 kheera GMS, GMS Glycerine 0,1, en gezuiverd water QS

Prijs en hoeveelheid:

INR 55 per 125gms

Houdbaarheid:

Twee jaar vanaf de datum van fabricage.

Mijn ervaring met Khadi Neem en Tulsi Soap:

De Khadi Neem en Tulsi zeep is verkrijgbaar in een verpakking organische delicaat. De zeep wordt verpakt in een dun vel van plastic-achtige polytheen, die vrij transparant is voor de kleur van de zeep gemakkelijk onthullen. De zeep heeft een label gedrukt op de zijkanten; en strak verscholen het deksel en niet bewegen. De details van het product, zoals prijs, productie datum, de belangrijkste ingrediënten en ook de houdbaarheid wordt afgedrukt op het etiket. Het percentage echter zeer dun, kan gemakkelijk scheuren en leiden tot ophoping van bacteriën. Ik wil graag de deksel om iets dikker zijn. Over het algemeen, de verpakking van de zeep is fatsoenlijk en goed.

Met de frisse geur van neem bladeren, zeep belooft een verfrissend en rustgevend te bieden aan de huid, vooral tijdens de zomers. Omdat de geur is delicaat en duurt niet lang blijven op de huid, geen probleem voor de mensen die tegen een sterke geur opleveren.

De zeep is helder groen. Verschijnt ondoorzichtig, maar is doorschijnend als glycerine zeep. De formule wordt met de hand gemaakt zonder kunstmatige schittering van gewone zeep. De zeep breekt gemakkelijk met een lichte druk. E 'extreem zacht en glad van structuur. De zeep bevat geen exfoliërende deeltjes of korrels.

Hoewel zeep is helder groen, je schuim schuim transparant en witachtig. De formule is zacht voor de huid en reinigt de huid. Maakt de huid zacht, zonder droog of elastische vanwege glycerine inhoud voelen.

Geformuleerd om de normale, gecombineerde en vette huid te voldoen, zeep maakt de huid helemaal schoon. De toepassing van een post-bad body lotion kan niet worden vermeden maakt normale huid droog en droge huid, droog en soepel. De combinatie van neem en tulsîblaadjes werkt goed tegen infecties van de huid, maar deze zeep is zeer effectief op milde huiduitslag of acne lichaam. Als u op zoek bent naar een sterke formule om infecties te behandelen, deze zeep teleurstellen!

In het voordeel van Khadi Neem en Tulsi Soap:

 • Verpakking biologische en reis-vriendelijke.
 • Betaalbare prijs.
 • Het reinigt de huid grondig.
 • Het maakt niet uw huid droog of elastiek.
 • Schuim ook.
 • Lief en zacht voor de huid.
 • Zonder chemische formule.
 • Verkrijgbaar in vele variaties.
 • Formule is niet getest op dieren.
 • Neem en Tulsi bieden grote voordelen voor de huid.

Tegen Khadi Neem Tulsi En Zeep:

 • Smelt sneller als gevolg van de zachte textuur.
 • Het kan niet effectief werken op een droge huid.
 • Volledige lijst van ingrediënten is niet voorzien.
 • Slecht beschikbaar in het hele land.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha