Khadi Lavender & Ylang Ylang Herbal Body WashEffectieve en betaalbare Body Wash - Ideaal voor liefhebbers van natuurlijke producten!


Hallo allemaal,

Vandaag, zal ik worden herzien Khadi Lavendel Ylang Ylang Body Wash. In waarheid, ik ben een grote fan van Khadi body wash/douchegel vanwege hun indrukwekkende lijst van ingrediënten. Het voelt alsof ik word behandeld met het beste van natuurlijke extracten.


Product Beschrijving Khadi Lavender & Ylang Ylang Herbal Body Wash:

Deze body wash is gemaakt van extracten van lavendel en ylang ylang bloem die een verfrissende geur geeft. Deze extracten helpen om te ontspannen de spieren en het aanhalen, het verlichten van pijn, ontsteking verminderen, reinigt zacht en tenslotte de huid te genezen.

Het wordt hoofdzakelijk samengesteld uit kruidenextracten. E "ideaal is voor alle huidtypes. Het helpt om vuil en stof van de huid te verwijderen zonder dat natuurlijke vocht van de huid. Het regelmatig gebruik geeft een stralende gloed op de huid.

Deze body wash wekt een gevoel van rust bij gebruik met warm water. Omdat kruiden in de natuur, heeft geen bijwerkingen op de huid.

Prijs:

Rs. 110-210 ml

Houdbaarheid:

2 jaar vanaf de datum van fabricage.

Ingrediënten:

Water, aloë vera gel, vitamine E, lavendel olie, ylang ylang olie, Crocus sativa, Azadircta aangeeft, Curcuma aromatische en basic QS

Informatie over het gebruik van Khadi Lavendel Ylang Ylang Body Wash:

Deze body wash moet worden toegepast op de huid nat en wreef zachtjes om rijk schuim te maken. Vervolgens grondig gespoeld met water. Deze body wash is ideaal om dagelijks te gebruiken.

Verpakking:

Het is opgenomen in een cilindervormige doorzichtige plastic fles met schroefdop. Het heeft ook een afneembare capsule zodat het wassen van het lichaam niet wordt voldaan aan de buitensporige drukken.

Mijn ervaring met deze Body Wash:

Ik gebruik het als een gel badschuim wanneer ze gestrest of moe bent. Maar, ik heb ook te gebruiken als een body wash, wanneer in een haast.

De huid niet altijd droog. Kan ik mijn bodylotion na het overslaan. Laat de geur op de huid, zelfs wanneer licht gedurende ongeveer 1-2 uur. Ik neem een ​​kleine hoeveelheid van deze body wash op een bad spons of loofah en scrubben de huid. Echt kalmeren alle pijn en voelt zeer ontspannend. De geur van lavendel olie is ook bekend bij uw stemming te verheffen. Dus de volgende keer dat je voelt de angst of stress, gewoon dep deze body wash op je lichaam en hebben een mooi ontspannend bad. Het zal zeker til je je zintuigen naar een ander niveau.

Het heeft een sterke geur van lavendel olie en is zeer ontspannend. Zoals ik krijg nooit allergisch bent voor een bedrag van geur, dus deze body wash is helemaal geschikt voor mij. Dit bad gel is donker paars en heeft een consistentie gel cola. Het ruikt puur van kruiden voor mij. Heeft een sterke geur dus allergisch neuzen moeten er zeker van zijn om haar parfum te proberen voordat je voor het.

Omdat deze body wash is vrij van chemicaliën, geef ik de voorkeur voor dagelijks gebruik. Ik hou van alles dat wordt bereid uit natuurlijke kruiden of stoffen. Bovendien is deze body wash is voldoende voor twee maanden, zelfs indien dagelijks gebruik. Het is een volledig natuurlijke body wash die wordt geleverd tegen een betaalbare prijs.

Product Rating:

9/5

Raden/terugkoop Khadi Lavendel Ylang Ylang Body Wash?

Ja, zeker ik wil het terug te nemen. Ik beveel het aan de liefhebbers van de producten kruiden en niet willen dat hun huid met chemicaliën beschadigen. Mensen met allergische neus kan deze body wash overslaan, omdat ze niet zeker of ze geschikt zouden zijn.

Kortom, dit is een must buy voor alle liefhebbers van natuurlijke producten!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha