Khadi Fresh Lemon Zeep - BeoordelingenReiniging en Pure Herbal Zeep - Probeer niet !!


Wil je je lichaam te verwennen? Vervolgens probeer iets kruiden om voorzichtig te reinigen van de huid. Handgemaakte zepen zijn aan populariteit wint deze dagen, dankzij hun formule die vrij is van chemicaliën en de huid. Handgemaakte zepen zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten, zoals essentiële oliën, fruitextracten en andere biologische ingrediënten.

Deze natuurlijke zeep te bieden over het algemeen natuurlijke vochtbalans van de huid. De verse citroen zeep merk Ayurvedische Khadi heeft de goedheid van citroen, Tulsi, en stond op om de huid te verfrissen en laat het gehydrateerd bad paal. De formule van de zeep bevat glycerine die de huid als andere chemische zeep niet uitdroogt.


Belangrijkste ingrediënten:

Neebu zat 00:10 gram, Tulsi 0 gram, Santra 0.5grams, Gulab 0,5 gram, 0,2 gram Neem, kheera 0,1 gram, 0,5 gram glycerine, gezuiverd water QS gemaakt met basis 100 gram.

Prijs en hoeveelheid:

INR 55 per 125gms.

Houdbaarheid:

Twee jaar vanaf de datum van fabricage.

Mijn kijk op de soap Khadi Fresh Lemon:

De Khadi Verse citroen zeep is verkrijgbaar in een verpakking van eenvoudig type en biologisch. De zeep is verpakt en verzegeld in een dunne plastic vel. Omdat de cover is zeer fragiel en dun, kunt u gemakkelijk verwijderen met je vingers. Het is gescheurd met slijtage van het materiaal als een tafel of zakken. Aldus kan de verpakking vatbaar voor bacteriën, als tranen. Over het algemeen, de verpakking van de zeep is goed, maar niet zo aantrekkelijk als de traditionele doos zeep.

Maar wat telt is het product in de verpakking.

Heldere gele kleur, de Khadi Fresh Lemon Zeep lijkt te doorzichtig als andere glycerine zepen, zoals peren. De zeep is eenvoudig en duidelijk, vrij van deeltjes of korrels van het wassen. Het heeft geen kunstmatige glans, maar het lijkt een beetje 'saai, met een matte afwerking te zijn. De grootte van de zeep is geringer op de grotere zijde. Maar de rechthoekige vorm van de zeep maakt het gemakkelijk te houden en toe te passen. Regelmatig gebruik van zeep vermindert de grootte en maakt zachte randen, waardoor het gemakkelijk te gebruiken.

De zeep heeft een frisse, kruiden zodra je de buitenste verpakking te verwijderen, zeep direct de badkamer met de frisheid van citroen vult. De geur is delicaat en ontspannen, omdat het geen kunstmatige geur bevat. Zij stelt een probleem voor mensen met gevoelige neus als de geur is mild en zeer snel verdwijnt na enkele minuten van de badkamer.

De zeep reinigt goed en maakt de huid zacht, met een gevoel van schoon en fris. De zeep schuimt eenvoudig en werkt goed met een loofah, net als een douchegel!

De formule van de zeep is zoet en delicaat. Heb je geen droge huid of elastisch. Het is gemakkelijk afgewassen, zonder het verlaten van een glibberig gevoel achter. Laat gehydrateerde huid en zacht fatsoenlijk. Kortom, ik vond echt de formule. Het enige nadeel is dat de zachte textuur van de zeep leidt snel oplossen. Dus, is het het beste om het weg te houden van het water, wanneer het de badkamer.

In het voordeel van Khadi Zeep Fresh Lemon:

 • Reis-vriendelijke verpakking.
 • Organische verpakking.
 • Prijzen.
 • Formule delicaat en mild.
 • Schuim ook.
 • Het reinigt de huid grondig.
 • Het maakt niet uw huid droog of elastiek.
 • Zonder Formule organische chemie en kruiden.
 • Citroen en neem ingrediënten zorgen voor anti-bacteriële en verfrissend.
 • Verkrijgbaar in vele variaties.
 • Niet getest op dieren.

Tegen Khadi Zeep Fresh Lemon:

 • Niet hydrateren de huid diep, dus je kunt niet negeren moisturizer.
 • Lost snel.
 • Volledige lijst van ingrediënten wordt niet genoemd.
 • Geur snel vervaagt.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha