Kerstmis Briefpapier ProjectenCommerciële printers produceren een breed scala van kerstkaarten, briefpapier, cadeau labels, enveloppen en andere papierwaren vakantie, maar met behulp van de middelen die het zelfde ontwerp met een oneindig aantal andere mensen te delen. Wanneer u uw eigen briefpapier, maar je weet dat je een kaart of brief one-of-a-kind.

Sheets Letter

Om uw eigen lakens brief te maken, te beginnen met een eenvoudige vel wit of crème linnen-look papier en voeg een vakantie grens in de buurt van de bodem. Op de top, voeg uw naam en contactgegevens in rode of groene inkt.

Neem hetzelfde idee naar een ander niveau bij het vervangen van een vakantie printlint of strook stof in plaats van gedrukte grens. Snijd de stof met kartelschaar of schaar randen van een design element in de meeste.


Leg een stuk papier op Kerstmis rood of groen. "Troep" ontwerp met witte verf en een oude tandenborstel voor een sneeuw effect. Schrijf uw notities met witte inkt of metallic.

Kaarten

Rubber-stempel een lege notitie kaart met een set van Kerst tot een vakantie scène te maken en af ​​te drukken het beeld snel nota's aan vrienden en familie.

Plaats een stencil van messing op een lichtbak en "opnemen" uw kaarten rood of groen met een stylus voor een slank ontwerp voor uw communicatie van Kerstmis.

Voor een front gemarmerd papier, vult een ondiepe aluminium pan met scheerschuim. Drip inkt rood, groen en goud of zilver stempel rond de oppervlakte en gebruik een vork om de kleur te mengen. Leg je karton op het oppervlak van de crème, zachtjes te drukken en vervolgens het reinigen van de zeepresten overtollig papier. Als het droogt, bent u klaar om de randen met een schaar en de grenslijn de binnenkant met rood of groen papier knippen voordat u schrijft uw bericht met een metallic inkt pen.

cadeau labels, stickers of etiketten

Gebruik kleine jojo gemaakt van stoffen printen van kerstkaarten om de tag te versieren. Geef ze een beetje extra voor het lijmen van papier voor scrapbook stock zwaar voor het toevoegen van de kleine cirkels.

Tekenen, schilderen en koken in plastic krimpt Kerst vormen. Sluit ze met lint curling om cadeau labels.

Enveloppen

Voor kaarten of notities die door de hand worden geleverd, plak een lint van groene print op een rode envelop. Boven de tape met een smallere witte, rode of gouden lint. Voeg een bloem band bij de bovenkant van de envelop.

Maak uw eigen gift card enveloppen. Snij je sjabloon uit een graansoort vak leeg, met behulp van een bedrijf envelop werd geopend op te sporen. Verzegelen de rand met een klein pakket van Kerstmis boeg, wanneer u uw vakantie brief klaar bent.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha