Kerst Koken TipsKerstmis kan een leuke tijd van het jaar met vrienden en familie te verzamelen voor geschenken vakantie juichen en uitwisseling zijn. Echter, als u verantwoordelijk bent voor het voeden van al deze mensen zijn, kan u uw werk geknipt voor u. Tijdens het koken voor Kerstmis is geen gemakkelijke taak, zijn er enkele dingen die je kunt doen om het oorspronkelijke gewicht te verminderen en om het proces uit te voeren een beetje 'makkelijker.

gastenlijst

Een van de belangrijkste factoren voor het koken voor een grote menigte is om te weten hoeveel mensen je nodig hebt om te dienen. Hier krijg je een ruwe schatting door het versturen van uitnodigingen voor het kerstdiner, op zijn minst een paar weken van tevoren en vragen dat elke ontvanger RSVP. Zodra alle antwoorden, heb je een beter idee van hoe groot of klein uw inspanningen koken zou moeten zijn.

Speciale Diëten

Families zijn opgebouwd uit vele verschillende persoonlijkheidstypen. Als je een groot gezin hebt, is het zeer waarschijnlijk dat iemand in de groep heeft speciale dieetwensen. Deze kunnen variëren van simpele dingen zoals voedsel voorkeuren voor grote veranderingen aan allergieën of een veganistisch dieet. Praat met uw familie en erachter te komen of iemand op een speciaal dieet; proberen om die personen met alternatief voedsel keuzes te bieden bij de maaltijden.


Home Home

Sommige voedingsmiddelen moeten bereid vlak voor het opdienen, maar de overgrote meerderheid van de vakantie voedsel kan goed worden voorbereid op voorhand. Als u nodig hebt om taarten of desserts bakken of bereiden een kalkoen of ham, start als ver voor de partij als je kunt, zonder afbreuk te doen aan de smaak van het voedsel. Naleving van de termijn voor uw kerstdiner is altijd een uitdaging, en het verhogen van uw kansen op succes vroeg genoeg om een ​​last-minute stormloop te vermijden om te beginnen.

Hulp

E 'gemeenschappelijke voor koks van de familie op de grote last van Kerstmis koken te nemen en wordt overweldigd door de enorme omvang van de taak. Blijf op de paniek-modus door het delegeren van een deel van het werk van het koken aan andere mensen in uw familie. Kinderen kunnen helpen met eenvoudige recepten en familieleden in de stad moeten kunnen om een ​​soort van schaal bijdragen aan de uiteindelijke partij. De aanwezigheid van meer mensen in de keuken kan het gevoel van chaos vergroten, maar de last te verlichten op het individu.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha