Kerst ideeën voor de klasEnkele feestdagen prikkelen kinderen over Kerstmis. Vandaag de dag, Kerstmis is geaccepteerd als een seculiere vakantie voor veel openbare scholen. Met zijn enorme aanwezigheid tijdens de maand december, vele openbare en particuliere scholen kiezen om de vakantie te herkennen door middel van activiteiten in de klas. Terwijl het niveau waarop de individuele scholen erkennen de afwisselende vakantie, zal het grootste deel van de scholen, zowel publieke als private, sommige Kerst activties te nemen in de klas.

Dare

Neem contact op met een non-profit organisatie, zoals het Leger des Heils of Toys for Tots, en zorg te dragen voor je klas om een ​​donatie te doen. Wees specifiek over wat je vraagt ​​kinderen om te brengen in donaties. Het kan van alles zijn van handschoenen en wanten aan speelgoed. Het werken met non-profit organisaties om uit te vinden wat ze leuk vinden of het meest nodig hebben. Sommige non-profit organisaties in staat zal zijn om uw klas overeenkomen met een specifiek gezin in nood, die direct zal ontvangen uw donatie. Laat de kinderen een kerstkaart groot genoeg voor hen allen te ondertekenen.

Decoratie

Gebruik enkele grote vellen papier om een ​​foto van een kerstboom tekenen en post het in de klas. Versier de boom met ornamenten gemaakt van materialen bestemd voor gebruik in de klas. Dit recycling stimuleren. Bijvoorbeeld, hebben de kinderen een papieren ketting guirlande van gerecycled papier, en maak een andere krans met elkaar te verbinden nietjes. Kijk rond in de kamer met een nieuw oog om te zien wat je aan de boom kunnen zetten, en vraag de kinderen om te helpen. Als een kunstproject, vragen de kinderen om eenvoudige vormen van vilt ornamenten doen en versier de ornamenten met glitter en verf.


Entertainment

Op het podium een ​​kerstshow in de klas. Selecteer een datum ruim van tevoren van Kerstmis, zodat ouders kunnen plannen om de show bij te wonen. In een religieuze school, de kleding van de kinderen naar de kribbe scene recreëren en zingen traditionele liederen en vertellen het verhaal van Kerstmis. Of een show van moderne en laat de kinderen zingen kerstliederen niet-religieuze, zoals Rudolph the Red-Nosed Reindeer en Here Comes Santa Claus. Vraag de kinderen om te dragen rode of groene voor het concert, of als uw budget het toelaat, koop een eenvoudige rode kerstmuts voor elke student.

Leren

Vandaag de dag, commerciële en religieuze aspecten van Kerstmis het beïnvloeden van de douane en vieringen van vele landen over de hele wereld. Kerstmis is een internationale viering. Neem de maand december om kinderen te leren over Kerst in de hele wereld. Van gewoonten Lange gevierd in Europa de laatste kerstviering in Azië, gebruiken de vakantie om te helpen de klas te begrijpen van de diversiteit van de vakantie en de vieringen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha