Kerst Ideeën Verjaardag

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Juli- 1, 2015 Admin Vakantie 0 2


Vier een verjaardag voor iemand die werd geboren op eerste kerstdag is een lastige taak. Een persoon die een verjaardag met dit festival deelt heeft veel verjaardagen gevierd met Kerstmis, waar partijen, snoep en cadeaus werden gecombineerd voor beide gelegenheden. Iedereen verdient zijn eigen verjaardagsfeestje, dus maak het speciaal met een traditionele verjaardagsfeest, onversierde kerstthema.

Traditionele Birthday Party

Het plannen van een verjaardagsfeestje een paar traditionele weken voor of na de kerst. Vermijd het gebruik van de kerst-thema decoraties, voedsel, cake of uitnodigingen. Als het verjaardagsfeestje thuis is, maakt de verjaardag meisje een plezier en neem neer als veel van uw kerstversiering als je kunt. Versierd met felgekleurde slingers, ballonnen en confetti. Maak haar een verjaardagstaart van zijn favoriete smaak, en wikkel de geschenken in verjaardag inpakpapier. Vragen de gasten niet te gebruiken inpakpapier voor cadeaus Kerstmis voor zijn verjaardag en niet te kleden voor een feestje. Hoeveel gezinnen zijn betrokken bij de omgeving van de vakantie met andere feestdagen, is het het beste om het verzenden van de uitnodigingen ten minste een maand vóór de datum van het feest.

Cake

Verjaardag

Zelfs als de persoon niet beschikt over een verjaardagsfeestje te scheiden van Kerstmis, hij is nog steeds in staat om een ​​verjaardagstaart te hebben. Tijdens uw vakantie partij, dienen een verjaardagstaart als een van de dessert en vraag de gasten om "Happy Birthday" te zingen voor het uitblazen van de kaarsen. Geef het even de tijd om zijn verjaardag te vieren voor de vakantie-activiteiten te beginnen.


Verjaardag Geschenken

Vermijd de combinatie verjaardag en kerstcadeaus. Geef haar een uitgesproken cadeau voor verjaardag en Kerstmis. Als u beide geschenken op kerstochtend openen, zette zijn verjaardag presenteert in traditionele verjaardagskaart, in plaats van te worden gemengd met de rest van de kerstcadeautjes. Laat haar weten dat u erkent dat deze dag ook haar verjaardag. Geef haar de kans om haar verjaardag presenteert te openen voordat de familie opent hun kerstcadeautjes.

Birthday Party Kerst

De Gooi een kerst-themed verjaardagsfeestje als het is open voor het idee. Kies uitnodigingen snoepgoed, rode en groene ballonnen en andere versieringen. Nodig gasten dragen Santa hoeden in plaats van de verjaardag hoeden, en geef zakken snoep voor Kerstmis bruiloft gunsten. Het hebben van een familielid of vriend verkleden als Kerstman en zijn vrouw om haar verjaardag geschenken die zijn verpakt in het document van Kerstmis te verspreiden. Versier de taart met rendieren en een kerst boom op de top. Speel een kerst-versie van "Speld de Staart op de Ezel" te pinnen de neus op de rendieren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha