Kerst Decorating Ideas voor het Huis BalkonsVersier je appartement balkon fleurt uw buurt en geeft je iets mooi om te zien, maar het moet niet het gehele balkon met neonlichten om het er feestelijk. Sommige gebouwen hebben regels over wat de bewoners mogen crashen. Neem contact op met de beheerder om uit te vinden wat u op uw balkon kunt zetten alvorens een decoratie. Lichten

De lichten zijn een van de kenmerken van kerstversiering, en zijn bijzonder gemakkelijk te gebruiken in de appartementen, omdat ze voor het gehele jaar kan worden gehouden zonder dat dit veel ruimte in beslag. Koop een streng van verlichting en wikkel het rond de reling van het balkon, of wees creatief en gebruik de lichten die komen in verschillende vormen, zoals ijspegel. Deze lichten zijn kortere strengen van lampen die hangen, die lang genoeg is om de reling van een balkon appartement standaard dekken. Lichten die deel uitmaken van de "Merry Christmas" kan fijn zijn alleen de voorkant van uw balkon.

Groen

Garneer met de groene geeft een elegante uitstraling aan uw balkon zonder al te veel inspanning van uw kant. Koop groenblijvende kransen en hang ze in een lijn op de voorkant van uw balkon met draad. Om de gehele top van de reling met verse groene dekken, kopen lange groenblijvende slingers uit een tuin op te slaan. Sluit het ene uiteinde van de krans aan de uiteinden van het balkon reling met draad, en laat het midden van de krans naar beneden vallen. Trek de krans in het midden en sluit deze aan op het midden van de reling, zodat de gordijnen vegetatie op uw balkon.


Bomen

Wanneer uw appartement is strak en de woonkamer staat vol met meubels, kan het balkon de enige plek waar er ruimte is voor een kerstboom te zijn. Een boom vol formaat te groot voor uw balkon te zijn, dus koop een of twee bomen die zijn 3 of 4 meter hoog uit een kerstboom veel. Als het weer in uw regio onder nul, sla dan de traditionele steun as als het water kan bevriezen. Het planten van bomen in klei potten en versier ze met verlichting.

Lint

Lint is kleurrijk genoeg dat voorbijgangers ook kan zien of uw appartement bevindt zich op een hoger plan. Als een bonus, de tape is handig. Zoek tape die is gemaakt voor gebruik buitenshuis, zodat je niet slap en verkleurd in de sneeuw te krijgen. Koop reel tape vaak, en snijd de stukken die zijn 2-4 meter lang. Bind elk stukje lint in een strik, en bevestig snaren aan de reling van het balkon met draad. Voor een decoratie nog makkelijker, wikkel de band rond de stappen van de reling.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha