Kerst Art Activiteiten voor studentenKerstmis is een spannende tijd van het jaar voor studenten en kunstprojecten die kunnen houden ze bezig, terwijl het aftellen naar de grote dag. Kijk voor projecten die eenvoudig en gemakkelijk in te vullen zijn.

Wanneer Begin

Beginnen met de planning kunstactiviteiten voor Kerstmis in begin november, zodat je klaar bent om te beginnen met het creëren van 1 december zijn. De studenten hebben veel tijd om hun werk voor de grote dag laten zien.

Soorten projecten

Sieraden gemaakt van papier, karton of vilt; slingers van kralen; deurknop hangers; Voelde kousen; magneten en party alle projecten zijn leuk en makkelijk voor studenten van alle leeftijden.


Voorbereidingen

Bedek werkgebied met krant en tentoongestelde materialen. Speel een CD van kerstliederen voor een feestje.

Time Frame

Laat een uur voor eenvoudige kunstprojecten, van set-up te reinigen-up. Grotere projecten kunnen worden afgerond over meerdere dagen.

twee ideeën

String pony kralen groen op een acht-inch stuk van het licht draad, draai de uiteinden om een ​​cirkel te maken, en das op een rode strik ornament voor een kroon. Schilder een wasknijper om te kijken als een rendier hoorns voegen papier en lijm een ​​magneet op de rug voor een magnetisch notitie houder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha