Kerst activiteiten met kinderen in Seattle, WashingtonAls je in Seattle, Washington, het gebied tijdens de kerstvakantie, zal je niet problemen met het vinden activiteiten die het hele gezin kunt genieten van elkaar. Van het display van duizenden kerstlichtjes te schaatsen, zal je familie niet teleurgesteld worden. Maak blijvende vakantieherinneringen met uw gezin in Seattle.

Zoolights op punt Defiance Zoo and Aquarium

Al meer dan 20 jaar, hebben gezinnen Zoolights op punt Defiance Zoo en het Aquarium bezocht. Van eind november tot begin januari, de dierentuin vitrines meer dan 600.000 lampjes in het hele pand 29 hectare. Naast het zien van verlichting, kunnen gezinnen te voeden de geiten en kamelen, rijden de carrousel en een beker warme chocolademelk. In 2010, de dierentuin was open 5-9 uur ticketprijzen waren $ 7,50 per persoon bij de gate. Kinderen van 2 en onder vrij waren.

Victorian Country Christmas

De Victoriaanse Country Christmas Festival wordt ieder jaar gehouden op de Western Washington Fairgrounds. Het beursterrein worden omgezet in een Victoriaans dorp met meer dan 500 winkels gerund door mensen gekleed in Victoriaanse stijl kleding. Kinderen kunnen de kerstman tram, die gaat door een tunnel versierd met honderden lichten rijden. Ze kunnen ook een bezoek brengen met Kerstman en zijn vrouw, compleet ambachten en hebben hun gezichten geschilderd. Het bood ook 's avonds entertainment.


Het jaarlijkse festival vindt plaats van 24 30 november - 4 december 2011 tot vanaf 2011, volwassen tickets zijn $ 10 per stuk. Tickets voor leerlingen van 6 tot 18 jaar zijn $ 8, Senioren 62 jaar en ouder zijn $ 8, Militaire zijn $ 7 en kinderen vanaf 5 jaar en jonger zijn gratis.

Winterfest in Seattle Center

Elk jaar, de Seattle Center heeft Winterfest. Deze vijf weken durende festival biedt gratis concerten, familie-activiteiten en tentoonstellingen en-vakantie thema voedsel. In 2010, het evenement omvatte een winter resort en een ijsbaan. Kinderen kunnen ook rijden een klassieke carrousel, genieten van optredens van koren en komieken, kijk ijs beeldhouwers en participeren in brand meezingers. Het evenement is gratis voor het publiek. De 23e jaarlijkse Winterfest zal worden gehouden 24 november - 31 december, 2011.

Argosy Kerstmis Ship Festival

Argosy Kerstmis Ship Festival is een vakantie traditie voor meer dan 60 jaar. Gezinnen hebben de mogelijkheid om een ​​parade van boten versierd met kerstverlichting kijken schakelen als ze zitten in het comfort van een kampvuur op de oever of daadwerkelijk stappen op Kerstmis. Tijdens de rondleiding op het schip van Kerstmis, de Kerstman zich vermengt met de gasten, zingende koren en kinderen kunnen deelnemen aan allerlei activiteiten. Beginnend in 2010, de twee drie uur durende cruises varieerde $ 25 tot $ 99 per volwassene en $ 10 tot $ 39 voor kinderen. Kinderen van 4 jaar en jonger gratis waren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha