Katy Perry 3 meest populaire tatoeages en hun betekenissenKaty Perry, in sociale kringen bekend om zijn zonnige karakter en een grappige kant, heeft een aantal tatoeages op de leuke kant van zijn persoonlijkheid weerspiegelen. Een zanger van groot talent, heeft vrijgegeven een serie-chart busting muziekalbums, het plaatsen van haar een van de meest populaire artiesten in de industrie. Afgezien van zijn talent en innemende persoonlijkheid, is de zanger ook bekend om zijn nederigheid en genade, kwaliteiten die zijn terug te vinden in zijn tatoeages. Katy Perry werd ondertekend op een aantal punten, maar elke tatoeage is subtiel, elegant en diepe betekenis in zijn leven. Sinds zijn body art is fatsoenlijk, maar niet altijd mogelijk om vast te stellen in hun award shows en muziek Premieres.

Katy Perry Tattoos

Laten we eens een kijkje nemen op de beste tatoeages Katty Perry met hun betekenis:


Lotus Tattoo op de pols:

Via pinterest

De tattoo makkelijker om de bekroonde zangeres lokaliseren is de kleine, elegante lotusbloem tattoo op haar rechter pols, die een nieuw begin symboliseert, na zijn pijnlijke scheiding van komiek Russell Brand. De Lotus wordt vereerd in vele culturen voor haar schoonheid en symboliseert de moed en de kracht om een ​​moeilijke situatie te overwinnen.

Pepermunt Swirl & Strawberry Tattoo:

via pinterest

Verken de slechte kant, trendy en het plezier van de zanger is de funky pepermuntwerveling Tattoo, op de juiste enkel na de beroemde 'California Dreams Tour' in 201 Volgens geruchten die rond gaan ondertekend, een aantal andere leden van de tour had ook hetzelfde ontwerp mint pepermunt ondertekend op hun lichaam. Bronnen onthullen dat de zanger de tatoeage op de tatoeage Strawberry wedstrijd op zijn andere enkel had ondertekend. De tattoo Strawberry werd geëtst na de tour 'Hello Katy'. De aardbei is de cyclus van het album een ​​van de jongens, terwijl pepermunt is haar snoep thema Teenage Dream album cyclus evenals de California Dreams Tour. In een interessante observatie, de cover van het album 'Teenage Dream' geschreven op een leuke en kleurrijke karakter pepermunt. Het tableau toevoeging zijn het stadium van pepermunt kleren had hij op, terwijl het ontwerp munt op zijn lichaam werd ondertekend.

De aardbei tatoeage werd geëtst op zijn linker enkel aan het succes van zijn hit album 'One Of The Boys' te herdenken. In zijn flamboyante stijl single, de zanger gebruikt als stut aardbeien opblaasbare podium ter wereld tour 'Hello Katy', met kleurrijke patronen van fruit op haar kostuum en accessoires. Zowel aardbeien en pepermunt weerspiegelen zijn enthousiaste persoonlijkheid, betekent het succes van zijn album tour.

De kunstenaar is in een aantal plaatsen ondertekend, voedt speculaties over zijn zogenaamde 'obsessie' voor body art. Een van de meest besproken in deze lijst is de tatoeage Katy Perry in het Sanskriet. Een Sanskriet tatoeage op zijn rechterarm - Anuugacchati Pravaha betekent een humeur - 'Go with the flow'. Dit kan ook worden uitgelegd als één moet flexibel en aanpasbaar aan een volledig leven te leiden en bij te dragen aan haar schoonheid te zijn. Deze tattoo heeft een speciale betekenis voor de zanger, heeft een warme hulde aan de nagedachtenis van India. Zijn inmiddels ex-man, Russell Brand heeft voorgesteld om de zanger terwijl ze op vakantie waren in Jaipur, India in december 200 Het echtpaar vervolgens trouwde in oktober 2010, in India, in een Hindoe ceremonie met gebed in Sanskriet.

Katy Pery Jezus Tattoo:

via pinterest

De zanger heeft een vierde tatoeage geïnkt op haar pols. Dit is zijn oudste, en het is enorm belangrijk in zijn leven, want het koppelt de zanger voor zijn diepe religieuze overtuiging. De kunstenaar was ooit een gospel zangeres en haar eerste album, uitgebracht onder zijn echte naam, Katy Hudson aanbevolen christelijke muziek. Het was tijdens deze fase van zijn leven dat de kunstenaar hier eerste tatoeage van Jezus op zijn linker pols, het jaar draaide hij achttien jaar. Katy Perry dierbaar is deze tattoo, want het is een herinnering aan zijn roots en familie, zijn mooie start en niet aflatende steun tijdens zijn carrière en persoonlijke problemen.

Een fantastische zanger en een prachtige persoon, Katy Perry heeft ervoor gekozen zijn body art met zorg, als gevolg van de vele facetten van zijn persoonlijkheid door middel van tatoeages dun maar uiterst belangrijk.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha