Katrina Kaif Geïnspireerd Eye Make-up Tutorial - Met gedetailleerde stappen & PicturesBollywood actrices zeker weet hoe om te kijken mooi! Hun kleren, hun make-up, hun haar knippen, alles om een ​​trend te maken! En we kijken naar het grote scherm voor de inspiratie. Als het gaat om make-up inspiratie, Katrina Kaif is een hot favoriet voor zeker!

Katrina Kaif is een van de meest populaire actrices van Bollywood. Ze is bekend om zijn vermogen om te handelen, beauty, make-up en haarstyling mantra. Geboren en getogen in Groot-Brittannië, deze mooie actrice nu genoemd Mumbai als zijn thuis. Het combineert oude wereld elegantie Groot-Brittannië met de glamour van Bollywood. Ik weet het! De meeste vrouwen zou alles om te kijken als haar te geven.


Helaas kan niet iedereen mooi en perfect als Katrina zijn! Maar ja, kan elke vrouw proberen om een ​​kijkje op haar match te maken!

Gebruikte producten:

Hier is de lijst van producten die zijn gebruikt om de look oog make-up te bereiken geïnspireerd Katrina Kaif:

  • Elf 144 Eyeshadow Palette voor het brons, donker en middelgrote bruine oogschaduw
  • Lotus Herbals Kajal Black
  • Revlon Oogschaduw Palet in het Zand
  • Loreal Million Lashes Mascara

Katrina Kaif Eye Make-up Tutorial:

Vandaag heb ik een mooie warme bruine smokey eye make-up look, laat ze vaak uit in zijn films. Na deze Katrina Kaif oog make-up les nu kan streven zo goed als de diva te kijken!

Stap 1:

Start de toepassing van een crème voor de ogen te hydrateren en te downloaden van de droogte in het gebied rond de ogen hieronder. Gebruik voorzichtig de ringvinger aan te brengen en mengen het product. Laat de crème wordt geabsorbeerd en vervolgens toe te passen concealer voorkeur. Als u een zeer gepigmenteerde oogleden dan is het het beste om een ​​concealer gebruiken voor het aanbrengen van concealer. Stel de concealer met poeder te plooien en rimpels te voorkomen.

Kies vervolgens een warm medium bruin-oranje oogschaduw in matte afwerking en toepassen op het hele gebied van het ooglid. Layer oogschaduw net boven de oppervlakte van het bovenste ooglid. Om maximale kleurintensiteit te bouwen, dep de oogschaduw op zijn plaats en niet de gebruikelijke vegende beweging niet gebruiken.

Stap 2:

Neem dan een matte donkerbruine oogschaduw en breng het aan de plooi van je ogen. Het is het beste om een ​​blending kwast gebruiken om zachtjes taps zachte kleur in de plooi te verspreiden om een ​​perfecte afwerking te krijgen.

Stap 3:

Dikke lijn de bovenste wimperlijn met een zwarte kohl of gel liner. Laat de lijn buiten het gebied rond de ogen door gevleugelde zich niet uit, maar volg gewoon de natuurlijke vorm van je ogen.

Stap 4:

Kies vervolgens een borstel Smudger of potlood om zachtjes smelten de kajal op de top evenals de onderste wimperlijn van je ogen.

Stap 5:

Breng een zwarte oogschaduw aan de buitenste hoek van de vouw om het effect van uw ogen als Katrina te verdiepen. Kies een zachte taps toelopende mengen borstel en voorzichtig mengen de verschillende oogschaduw toegepast op een smokey look te creëren. Maak subtiel zachte cirkelvormige bewegingen gemakkelijk worden geïntegreerd.

Gelden dezelfde donkerbruine oogschaduw aan de onderste regel van de wimpers tot een evenwicht in de oog make-up te creëren. Dan, de vacht van de waterlijn en strakke lijn ogen met een donkere zwarte kohl. Krul je wimpers en volg met mascara om de illusie van dikkere wimpers te creëren. Breng een glanzende champagne oogschaduw aan de wenkbrauwen en de binnenste hoek van je ogen om ze te laten helderder schijnen.

Dat ziet er geweldig uit, is het niet! Katrina is als een vrouw-kind. Combineert onschuld met sensualiteit. Met deze oog make-up, kunt u nu opnieuw datzelfde oog make-up Katrina Kaif! Deze look zal een assortiment van kleding aan te vullen en West zal perfect voor de nacht en de avond festiviteiten zijn. Dit is ook een geweldige look voor een dag met je beste vrienden! Volg deze tips voor oog make-up eenvoudig Katrina Kaif en laat je innerlijke diva schijnen!

Net als onze handleiding make-up? Heeft u suggesties over hoe te verbeteren? Deze bijzondere oefening is nuttig? Denkt u dat herschapen de Katrina er goed uitzien? Deel uw opmerkingen bij ons in de commentaren hieronder:

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha