Kareena Kapoor Inspired Eye Make-up - 2 stap voor stap tutorials met beeldenKareena Kapoor - de blue-eyed meisje van klatergoud stad heeft zich gevestigd als een van de sterren aan de bovenkant van Bollywood. Afgezien van zijn briljante acteertalent en drop dead gorgeous looks, heeft ze bewezen een heel Diva stijl zijn. Zijn specialisaties zijn van hoge standaard van schoonheid en make-up producten. Haar make-up op het scherm varieert sterk van het ene personage naar het andere. Het is echter over het algemeen gezien dat ze een donkere ogen blik kohl dat goed gaat met perziken en room teint geeft de voorkeur.

Hieronder zijn twee tutorials van Kareena Kapoor oog make-up, die u zeker zal inspireren. Check ze uit en kies uw voorkeur.


Tutorial 1:

Hier is de lijst van de producten die we gaan gebruiken in deze tutorial:

  • Eyeshadow Palette Elf in Dag op het strand
  • Lotus Herbals zwarte kajal
  • Crease Brush Kryolan
  • Mascara
  • Concealer
  • Compacte poeder

Kareena Kapoor Geïnspireerd Eye Make-up Look 1:

Volg de stappen om het uiterlijk oog make-up Kareena Kapoor geïnspireerd te maken:

Stap 1:

Breng een oogcrème om de ogen te hydrateren. Deze stap zal helpen zich te ontdoen van droge plekken, die al uw make-up kan ruïneren. Dan, neem een ​​volledige dekking concealer en verbergen donkere kringen om een ​​perfecte basis voor make-up te komen maken. Stel de corrector met een compact poeder om plooivorming van het product te voorkomen.

Steek dan de wenkbrauwen om ze te laten kijken vaker naar de look Kareena repliceren. Hier heb ik gebruik gemaakt van een matte bruine oogschaduw en vulde de hiaten in mijn wenkbrauw.

Stap 2:

Dan, neem een ​​matte donkere schaduw bruin oog met zachte tinten van pruimen aan. Als u niet beschikt over een pruim bruine oogschaduw, breng dan een wasbeurt van bruine oogschaduw en dan zachtjes laag rode oogschaduw als een wassen van kleur om de perfecte schaduw pruim oog te krijgen. Dep de oogschaduw sweeping zoals het meestal doet. Met behulp van een tikken tijdens het aanbrengen van oogschaduw zal je een goede kleur intensiteit te geven. Gebruik dan de zelfde borstel en verzachten de randen om een ​​coating te maken naadloze en zelfs. Hier gebruikte ik de oogschaduw palet Elf in de dag op het strand voor de pruim bruine oogschaduw.

Stap 3:

Breng een donkere zwarte eyeliner op je bovenste wimperlijn. Lijn je ogen dicht en je geen zorgen over het feit dat schoon als we de eyeliner later zal vlekken. Het is beter om romige formule voor deze stap omdat het weinig smelten eyeliner zal helpen bij de volgende stap. Hier heb ik gebruik gemaakt van de Lotus Herbals zwarte kohl.

Stap 4:

Dan, met een zachte borstel, vouw zacht potlood of een borstel en verzachten Kajal toegepast in de vorige stap. Maak korte cirkelvormige bewegingen en zachtjes verzachten de rand voor een smokey look aan je Kareena. Hier gebruikte ik de borstel Kryolan vouwen voor deze stap. Als u niet beschikt over een vouw borstel, kunt u gemakkelijk gebruik maken van een katoenen bal aan de eyeliner te verzachten.

Stap 5:

Dan gelden dezelfde matte pruim schaduw bruin oog op de onderste wimperlijn en lijn de ogen dik. Hier nogmaals gebruikt de dag Elf oogschaduw palet Beach voor de matte pruim bruine oogschaduw.

Stap 6:

Dan de vacht van de waterlijn met een zwarte kohl potlood en maken gebruik van dezelfde borstel bocht en verzachten de kajal op de onderste wimperlijn, zoals voor je bovenste wimperlijn. Nu, strakke lijn van de ogen met dezelfde kajal om de illusie van dikkere wimpers te geven. Mascara aanbrengen en als je wilt om een ​​dramatische look te creëren, voeg valse wimpers om de look oog make-up te voltooien. Aangezien dit oog make-up is intens en zwaar, is het het beste om een ​​goede concealer te gebruiken in uw ogen hieronder. Dit zal uw oog make-up kijken sensueel en schoon zonder te kijken saai of moe.

En je bent klaar! Zes eenvoudige stappen om een ​​mooie, diva geïnspireerd oog make-up te krijgen. U hoeft niet een superster van Bollywood te laten uitzien als een diva miljoen dollar. Met wat make-up trucs, kunt u kijken als een diva in je recht!

Tutorial 2:

Hier is een truc van de ogen van Kareena Kapoor, die is opgegroeid in de film Talaash. Ik heb een beetje 'verzwakt de look door het toepassen van minder hoeveelheid eyeliner. We proberen in details te gaan.

Kareena Kapoor Geïnspireerd Eye Make-up Look 2:

Stap 1:

Kareena heeft een zeer blanke huid en perfect. Ik gegrond mijn hele gebied rond de ogen met de hulp van twee producten om een ​​vlekkeloze teint te krijgen en te ontdoen van alle duisternis. Ik paste de crème Maybelline BB Clearglow in Radiance gehele oogleden en onder de ogen waar ik heb donkere kringen. Naar boven dat, streelde de Colorbar volledige dekking Concealer in 003, zandbeige.

Stap 2:

In deze look, wordt wenkbrauwen van Kareena zeer verschillend gevormde. E 'vaak en gebogen in de richting van het innerlijk oog gebied en versmalt naar de buitenste hoek. Zoals mijn wenkbrauwen vorm is compleet anders, nam ik een donkergrijze tint om het vorm te geven zoals u. Zodra de wenkbrauwen de basische samenstelling gedefinieerd wordt toegepast.

Stap 3:

Voor de look gebruikte ik 3 oogschaduw paletten, Smashbox Instant Eye Shadow & Liner Palet, schaduw Dior Ombres Een Paupieres Eye Palette en Avon True Colour Eye Shadow Duo Sunshine Peach. Ik nam de schaduw Pewter schaduw Palet Smashbox Eye en de basis gelegd voor het gehele deksel en verlengd tot aan de vouw. De kleur is zeer intens, dus ik gemengd met een zachte borstel.

Stap 4:

Daarna nam ik de bronzen schaduw uit het palet en gebruikte een fijn penseel toe te passen op het midden van de vouw en uit te breiden naar buiten. Ik nam het licht gouden schaduw uit het palet en toegepast op het midden van het deksel met het licht, maar snel schoten. Ik gemengd de kleuren zorgvuldig, zodat elk van hen duidelijk laat zien zonder te kijken te intens.

Stap 5:

Ik nam de kleur van donker grijs Dior Palette en geïntensiveerd alleen de buitenkant van de vouw gebied. E 'zorg dat de schaduw van brons voordat toegepast moeten worden genomen, moet prominent zijn. Zodra de deksels verbeterd is de tijd om de ogen benadrukken.

Stap 6:

Ik gebruikte de crème schaduw van Dior Matte Palette om het gebied van het voorhoofd bot te markeren. Het oog is gericht op een belangrijke wenkbrauwen. Ik paste de kleur binnenkant hoeken van de ogen en uitgebreid in de richting van de neus. Kareena's gemarkeerd gebieden leek een beetje 'glimmende dus ik afgestoft een beetje' schaduw en licht goud gradiënt die samen met de matte tint voor een subtiele glans effect.

Stap 7:

De ogen van Kareena werden bekleed met een bekleding zeer dik. Ik heb geprobeerd om het effect een beetje 'uitlijnen mijn ogen zeer dicht bij de bovenste wimperlijn mellow. Ik heb een beetje 'vaker naar de buitenste hoeken en maakte een vleugelvorm in de hoeken. Ik verlengde van de lijn gevleugelde benadrukken alleen de hoeken.

Stap 8:

Onderste wimperlijn van Kareena is bedekt met een glanzend witte tinten. Ik gebruikte de schaduw van witte glinsterende palet Avon en toegepast met een schuine borstel op dunne waterleidingen. Ik ben klaar met de look met veel mascara. En 'beter als je je wimpers kan krullen voor het aanbrengen van mascara voor een meer dramatisch effect.

De look is elegant en eenvoudig te maken. Je gaat op een speciale datum? Wilt u ziet er fantastisch uit? Deze look is perfect! Voeg wat flair aan het uiterlijk aan te passen en laat je ogen spreken.

Probeer deze en laat ons weten wat uw waardevolle opmerkingen in de commentaren hieronder. Ik hoop dat ik deze oefeningen wilde. Als u vragen van een make-up hebben, laat het ons weten. We zijn altijd blij om te helpen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha