Kardemom 3 Bijwerkingen U moet zich bewust zijn vanKardemom is een populaire Indiase kruid schaal gebruikt bij de bereiding van verschillende gerechten. Gemeenschappelijke naam van het kruid is "Choti elaichi" en groeit in een aantal Aziatische landen zoals India. Wetenschappelijke naam kardemom is Elletaria cardamomum. Indianen, die net als kruid in bijna alle gerechten, gebruiken om kardemom verscheidenheid van voedsel toe te voegen en vooral voor die zoete geur en smaak verrijkt. Dit kleine kruid heeft vele voordelen voor de gezondheid wanneer terecht geconsumeerd. In het algemeen, het gras heeft veel minder bijwerkingen, maar uitgaande van hetzelfde kan leiden tot een aantal ernstige gezondheidsproblemen. Daarom is het uiterst belangrijk om de dosis van de plant kennen om eventuele bijwerkingen te voorkomen.

Algemeen bekend bijwerkingen van Kardemom:

Als je een Indiaas, moet u weten dat de kardemom wordt gedefinieerd als de koningin van de specerijen in India. Dit kruid op smaak en wordt vaak gebruikt als een kruidensupplement. Het kan echter verrassend om te weten dat dit kruid heeft een aantal relatief minder schadelijke bijwerkingen. De gevolgen zijn belangrijk bij de inname hoger is dan de gewenste hoeveelheid. Sommige mensen, die kardemom kauwen als een gewoonte, kan je een aantal bijwerkingen, soms. Ontdek enkele van de meest voorkomende bijwerkingen van kardemom.


Allergieën vanwege kardemom

Indien gebruikt voor een lange tijd en in grote hoeveelheden, kardemom dus onverklaarbare allergische reacties. Huidallergie bekend als contact dermatitis is een populaire vorm van huiduitslag ontwikkeld als gevolg van over-nemen kardemom. Sommige mensen kunnen ook netelroos ervaren als ze gevoelig zijn voor de veronderstelling kardemom kardemom, maar onbewust. Ook hier kan een aantal van u overgevoelig bent voor kardemom zijn. U kunt ook last van een soort van ademhalingsproblemen als je te veel kardemom verbruikt. Je zou de volgende symptomen bij respiratoire allergische reacties als gevolg van kardemom kijken.

 • Borst of keel
 • Ongemakkelijke gevoel
 • Pijn op de borst
 • Kortademigheid
 • Ademhalingsproblemen

Complicaties van galstenen Kardemom:

Wist u dat overmatige consumptie van kardemom zou kunnen leiden tot galstenen? Ja, sommige recente studies hebben deze informatie in een spannende vakblad enkele dagen terug geopenbaard. Het wordt vaak gevonden dat onze spijsvertering niet volledig kardemom kan absorberen. Hierdoor sedimentatie van dezelfde zaden in ons lichaam. Dit proces leidt uiteindelijk tot de groei van galblaas stenen. Ook als al dit probleem, moet u zich onthouden van het. Het eten van kardemom strikt 'nee' voor patiënten steen galblaas. De pijn neemt toe galstenen als zware inname van kardemom boven voor het evenement. Onderzoek toont aan dat het nemen van kardemom leidt tot infectie en bloeden wanneer een galsteen patiënt inhaleert hetzelfde.

Geneesmiddelinteracties van Kardemom:

Je moet kardemom bewust verbruiken als je volgt een cursus geneeskunde. Dit is zo, omdat sommige medicijnen negatief kunnen interageren met kardemom en leiden tot ernstige gevolgen voor de gezondheid. Als je nalatig bent in deze situatie, zou je de ziekte waarvoor je eet drugs te intensiveren. Velen van ons zijn zich niet bewust van deze interactie en ga verder met kardemom regelmatig. De mogelijkheid van een geneesmiddel interactie is hoger bij mensen die dezelfde regelmatige gewoonte verbruiken zonder het te weten de gevolgen. Vermijd het eten van dit als een mond luchtverfrisser als je consumeren een van de volgende soorten drugs.

 • HIV medicijnen
 • Anticoagulantia
 • Drugs lever
 • Antidepressiva
 • Aspirine
 • De anti-bloedplaatjes geneesmiddelen
 • Drugs galstenen
 • Prikkelbare darm syndroom drugs

Hoe om bijwerkingen te Cardamom voorkomen

Schrik niet door de bijwerkingen hierboven kardemom. Dit is nog steeds een gras minder schadelijk kan worden vertrouwd. Echter, het is altijd het beste om te consumeren elke eetbare handhaven van een limiet. Verbruiken nooit te hetzelfde. Raadpleeg altijd uw arts als u kunt eten kardemom wanneer u lijdt aan een gezondheidsprobleem.

Balancing de voordelen van kardemom en bijwerkingen van een gegarandeerde oplossing leidt tot een betere gezondheid! Vond je dit artikel nuttig? Geen reactie geplaatst.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha