Kant Manicure handleiding met gedetailleerde stappen en foto'sWe hebben vele revoluties in de kunst nagel gezien. We hebben gezien stempelen, het gebruik van stokken Fimo, uit de vrije hand tekeningen, gebruik van steentjes, stickers, decals water, tatoeages en wat niet! Nu een nieuwe trend is de mode-spijker. Het is niets anders dan Kant Manicure.

Kant Manicure is inmiddels een rage in de afgelopen tijd. Celebs sporten zijn ook in het. Boven dit alles wordt steeds veel populariteit onder tieners en jongeren. Wat denk je ', in werkelijkheid is het niet zo moeilijk om een ​​manicure kant thuis gedaan op uw eigen comfort te krijgen. Dus vandaag laten wij u zien hoe u een eenvoudige kant french manicure te maken.


Lace Nail Tutorial

Wat heb je nodig:

Een stuk van kant:
U kunt dit eenvoudig te krijgen van de lokale kleermaker of afgesneden van alle oude kant lingerie die u zou kunnen hebben. Zorg ervoor dat het niet te veel bloemmotieven bevatten. Het zal vooral nodig gaas/net deel uit van deze kant zijn. U kunt ook kiezen uit een verscheidenheid van kleuren, zoals wit, zwart, paars, groen, rood, enz. Op basis van uw keuze. We zijn met een stukje zwart kant. Een ander ding om te onthouden is om ervoor te zorgen dat het vrij is van zetmeel. Als het erg moeilijk, zodat het moeilijk zal ooit vallen nagel zijn. U kunt dit stuk van kant te wassen in warm wasmiddel water 2-3 keer of houd het nat voor 2-3 uur, daarna wassen en drogen om het te krijgen ontdoen van zetmeel.

Schaar
De basislaag (ter bescherming van de nagels)
Een basiskleur -Er gebruikt Colorama Artistieke Amarelo Sol (verf op basis van gele kleurstelling in het vet)
Top Coat-gebruik Elle18 transparante Top Coat
Een pincet

Stap 1:

Als er tekeningen op kant, knippen en ze te scheiden. U kunt ze ook gebruiken en dit is volledig afhankelijk van uw keuze. Wij gebruiken slechts het gedeelte van de maas.

Stap 2:

Wikkel de kant rond de nagels en in kleine stukjes gesneden dienovereenkomstig.

Stap 3:

Vorm je nagels dienovereenkomstig en een basislaag van toepassing. Breng vervolgens de verf basis. Laat drogen.

Stap 4:

Breng een laagje top coat. Onmiddellijk, neem de stukken die u de kant met behulp van een pincet te snijden.

Stap 5:

Bevestig de stukken van de kant op een spijker in een tijd. Druk op de zijkanten en stevig aan te passen.

Stap 6:

Indien aanpassingen nodig zijn, of de lengte van de nagel is niet gedekt, gebruik dan een ander stuk van kant op de top. Cut dat de vorm van je nagel volgt. Snijd overtollig. Tuck met behulp van een pincet.

Stap 7:

Hebben betrekking op alle nagels met kant als hierboven.

Bonus: Nail Art gratis te downloaden, met meer dan 5.000 + Nail Art Nail art tutorial om uit te kiezen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha