KAN mannen en vrouwen zijn gewoon vrienden? 10 redenen waarom het is vaak moeilijkKAN mannen en vrouwen zijn gewoon vrienden? 10 redenen waarom het is vaak moeilijk

Mannen en vrouwen vrienden kunnen zijn? Redelijk, modern denkend mens zou zeggen dat, uiteraard, mannen en vrouwen kunnen worden goede vrienden en niets meer. Maar is het echt zo simpel? Leuk of niet, zowel mannen als vrouwen, door de natuur, om een ​​partner in de leden van het andere geslacht te zoeken, en dat natuurlijk verlangen kan niet altijd volledig worden opzij gezet. Jongens en meisjes moeten in staat zijn om gewoon vrienden, en we willen zijn, maar hier zijn tien redenen waarom het is niet zo makkelijk als je zou denken:

1. Een van jullie zal uiteindelijk ontwikkelen gevoelens voor elkaar

Zoals gezegd in de inleiding, toen twee leden van het andere geslacht te worden buren, de natuur zal haar best doen om dingen verder te nemen. Op een bepaald punt in de tijd, en je weet dat het gebeurt, is het zeer waarschijnlijk dat de gedachte van het nemen van de vriendschap verder geest kruis van iemand, al is het maar kort.


2. Jaloezie kan kruipen in de vergelijking

Een mens kan jaloers wanneer een nauwe mannelijke metgezel begint om meer tijd door te brengen met een andere man, dus het is zeker te gebeuren met een meisje / jongen vriend. U kunt ingewikkelder, maar in een tegengestelde vriendschap geslacht, en kan moeilijker voor beide partijen te beheren.

Het zal alleen maar lijken uit de lucht 3. romantische momenten

Dus, ga je naar een film, heb je diner later en plotseling, whoops, dat is alles steeds een beetje 'te serieus! Er zullen momenten zijn waarop, plotseling, begint een avondje uit met een vriend te voelen als een datum, en het kan moeilijk zijn om de rem op te zetten wanneer dat gebeurt.

4. De partner zal niet begrijpen deze vriendschap

Een heleboel mensen gewoon niet geloven dat er een hechte vriendschap tussen twee personen van het andere geslacht is nog steeds mogelijk op alle. Jaloezie van de partner kan een enorme druk op een platonische vriendschap en harde keuzes mogelijk moeten worden gemaakt.

5. Het kan vervelend als andere mensen druk vrienden vandaag

Vrienden en familieleden vaak onder druk te zetten goede vrienden om te beginnen met daten. 'Je bent bij elkaar zo goed, je moet daten': ze zullen dingen als zeggen. Dat kan erg vervelend, maar het kan ook aantrekkelijk geworden.

6. Zelfs de tv en films voor lief dat het niet mogelijk is

De druk is altijd aan. In de films en op tv, vrienden lijken geliefden worden, en de 'on-off relatie' vormt vaak een belangrijk deel van het perceel. Het zou eigenlijk heel verfrissend om een ​​programma waarin alleen vrienden, omdat ze willen om naar te kijken.

7. Steek de grens eens, en is waarschijnlijk meer

Een ander probleem dat vrienden van het andere geslacht kan hebben is dat het duurt slechts een moment van indiscretie en de hele vriendschap kan worden geruïneerd. Zodra de grens vriendschap is overschreden, kan het erg moeilijk om weer terug te gaan.

8. je kunt alleen maar gênant

Terwijl mensen kunnen alleen maar praten over ongeveer alles wat met vrienden, zullen er momenten zijn pijnlijk en ongemakkelijk, tussen vrienden van andere geslacht. Wanneer de discussie gaat verder met gênante onderwerpen, die vervolgens kunnen leiden tot twee zeer rode gezichten en een snelle verandering van het onderwerp.

9. Het is gemakkelijk om de verschillende soorten liefde verwarren

U kunt houden van uw gezin, kunt u houdt van je hond, en ja, kunt u houdt van een vriend van beide geslachten ook. Als je houdt van een vriend van hetzelfde geslacht, we weten intuïtief dat het een ander soort liefde, maar als de vriend van het andere geslacht, is het niet zo gemakkelijk om het verschil te vertellen.

10. Uit onderzoek blijkt dat het onmogelijk is

Uiteraard is het mogelijk dat vrienden kunnen zijn gewoon vrienden, maar niet iedereen kan het doen en het lijkt erop dat zowel jongens meestal niet de kracht om een ​​platonische vriendschap te onderhouden. In een recente studie, vonden de onderzoekers dat, terwijl de meeste van de meisjes in het andere geslacht vriendschappen koesterde geen verborgen verlangens, veruit de meerderheid van de mannen deed.

Mannen en vrouwen vrienden kunnen zijn? Heeft u het mogelijk dat voor jongens en meisjes zijn gewoon goede vrienden?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha