Juniper Olie voor HaarIk ben niet veel van een kop kruidenthee, klinkt heel verleidelijk om kruiden-producten te gebruiken, maar er zijn er zoveel die er zijn, ik ben overweldigd! Maar dit is een remedie die ik ben bereid om het een schot! Jeneverbes olie.

Wat Juniper Oil?

Kort antwoord: Het is ongelooflijk dat een essentiële olie moet proberen!


Lang antwoord: Juniper olie is de olie van jeneverbessen. En 'bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen in de strijd tegen acne, artritis, krampachtige pijn, hyper spanning, obesitas (over het eten) en ja, zelfs je haar vallen! E 'werd gebruikt door de Fransen in WW1 om de verspreiding van ziekten te stoppen en het gebruik ervan gaat terug tot de oude Grieken!

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Francis Storr

Voor haar is het een godsgeschenk! Als u problemen van haaruitval of de hoofdhuid, het masseren van de haren met een mengsel van jeneverbes olie kan de doorbloeding te stimuleren en helpen verminderen en te voorkomen dat haaruitval.

Hoe kun je gebruiken?

Er zijn twee aanbevolen manieren om jeneverbes olie te gebruiken.

Meng 20 druppels jeneverbes olie, 16 druppels rozemarijn olie, 14 druppels olie van cederhout, en 6 eetlepels van jojobaolie. Meng alle ingrediënten in een bruine fles. Wrijf een kleine hoeveelheid op het haar en masseer je hoofdhuid gedurende 10 minuten. Bedek je hoofd met een warme vochtige handdoek en laat gedurende 2 uur. Spoel daarna met shampoo en conditioner regelmatig.

De tweede is een haartonicum die moet worden gehandhaafd in een donkere fles, zoals bij de eerste. Meng 20 druppels jeneverbes olie met 6 olijfolie en gebruik het als een haar tonic om haaruitval en roos te voorkomen.

Door het gebruik van de tonica twee keer per week zal je haar en hoofdhuid enorm helpen! Maar een keer per week om te onthouden om de hoofdhuid te masseren.

Wie kan Juniper olie gebruiken?

Bijna iedereen kan. Hoewel, het is niet aanbevolen voor mensen met nierproblemen, en zwangere vrouwen. Als u van mening bent dat een allergische reactie veroorzaakt, stop het gebruik. Essentiële oliën zijn zeer krachtig en moet worden gebruikt met zorg!

Laat niet mijn kleine waarschuwing is er bang maken! Als u een van deze problemen hebben, waarom niet proberen de jeneverbes olie? Het zou veiliger dan te proberen een nieuw product op de markt dat de chemische stoffen heeft zijn, vind je niet?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha