Jovees Veg Peel - BeoordelingenSterke Henna geurige schil en effectief werken het best met een normale tot vette huid !!


Puistjes zijn een veel voorkomende huidaandoening; de meesten van ons hebben podia waar deze vervelende punten verspreid over ons gezicht leefde. Er niet alleen lelijk puistjes alleen, hebben de neiging om achter de krater als handelsmerken, die de huid haar stralende best uitzien voorkomt vertrekken. Gelukkig kunnen donkere vlekken en oneffenheden worden verwijderd met medische formuleringen chemicus/of pakket gericht zelfgemaakte! Als het gaat om de aard van de gevoelige huid, altijd de voorkeur aan het gebruik van natuurlijke producten van de chemische drugs zijn zo veilig en hypo-allergeen.

Jovees is een bekend merk, de vervaardiging van producten voor huidverzorging met kruiden formuleringen in een reeks van zeer betaalbare prijs.


Prijs en hoeveelheid:

INR 165-100 gram

Ingrediënten:

  • Bakpoeder
  • Amandelpoeder
  • Henna Poeder
  • Tarwekiemen poeder

Indicaties voor gebruik:

  • Neem een ​​eetlepel van de wrap.
  • Voeg een paar druppels van komkommer toner Jovees of water om het poeder en maak een fijne pasta.
  • Breng een dun laagje over het hele gezicht en nek met uw vingers of een borstel pak. Vermijd toepassing rond de ogen.
  • Laten drogen gedurende ongeveer 15 minuten.
  • Je gezicht wassen met water en droog.

Mijn ervaring met Jovees Veg Peel Pack:

Het pakket Jovees Veg Peel detailhandelsverkopen in een plastic doos ronde. Het pakket eerder beschikbaar was als een 'Veg Peel Pack', maar nu is de verpakking is veranderd en heet pack 'Oat Veg Peel'. Het binnenvlak pakket wordt verpakt in een gesloten behuizing transparant. De verpakking is licht van gewicht en gemakkelijk te vervoeren, maar eerlijk gezegd, de hele rotzooi om het poeder te mengen en toe te passen op je gezicht is zeker niet iets wat je wilt doen tijdens het reizen !. Dit pakket zal duren ongeveer 10 tot 15 aanvragen.

Het poeder is licht grijs van kleur en heeft een sterke geur van henna. En 'sterk, maar niet ondraaglijk. U kunt de verpakking te combineren met rozenwater, melk of komkommer toner Jovees, afhankelijk van uw huidtype. Het poeder heeft veel granules die zeer hard en grof. De BE van een maximale samenhang maakt het moeilijk om zich te mengen met het water. Je werkt met het poeder gedurende minstens 5 minuten om alle korrels in een gladde consistentie smelten.

U kunt uw vingers of een borstel te gebruiken om het kompres pakket van toepassing op je gezicht. De originele pakket eenmaal op de huid geeft een gevoel van jeuk, die langzaam in 2 minuten na het aanbrengen vervaagt. Het maakt niet de huid prikken of allergieën veroorzaken. Na het aanbrengen van het pakket, kunt u werken op de huid en massage voor 2 tot 3 minuten om weg te schrobben alle onzuiverheden. De originele pakket verwijdert alle olie en andere onzuiverheden uit de huid. En 'ideaal voor unieke combinatie en vette huid mensen en het past niet als een droge huid kan uitdrogen van de huid nog meer.

Als meisjes met een droge huid willen proberen, dan moet je het kompres en volg-up met een goede vochtinbrengende crème na om vocht toe aan de huid. Na het verwijderen van het gezicht pack, de huid heeft de neiging om een ​​beetje 'geïrriteerd raken, maar spetteren je gezicht met koud water kan de huid te kalmeren en maakt het vers ook! Het gezicht pack droogt snel en kan gemakkelijk verwijderd worden met water. Nadat het is verwijderd, waardoor een witachtige werpen op de huid die langzaam vervaagt in 15 minuten.

Het pakket aan littekens vorderingen te minimaliseren en ook te verwijderen zwarte koppen naar een gloed op de huid te brengen. Ik heb dit pakket regelmatig gebruikt en ik merkte een verschil op mijn littekens, wordt verlicht en langzaam vervaagd. Het doet er niet 's nachts werken, maar reguliere aanvragen helpt om de littekens en vlekken op de huid lichter te maken. Maar de bevestiging van het pakket gericht op punten zwarten te elimineren is niet waar. Zelfs met regelmatig gebruik van gezicht pack heb ik niet opgemerkt elke daling van punten zwarten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha