Jovees Natuurlijke Neem Face Wash voor Acne en puistjesUitstekende reiniging en Gentle Face Wash - Houdt uw gezicht serene en heldere !!


De geneeskrachtige eigenschappen van neem zijn goed bekend bij ons allemaal sinds onheuglijke tijden. Neem heeft grote antibacteriële effecten die vechten met schadelijke bacteriën fokken op de huid. Er zijn vele vlakken op basis van chemische wast vandaag beschikbaar zijn. Ze zijn geladen met hoge bleekmiddelen en beweren dat ze direct resultaat bieden. Maar, heb ik besloten om kruiden te gaan deze keer.

Jovees is een bekend merk voor de productie van hoogwaardige producten voor huidverzorging kruiden. Vandaag wil ik de Neem Face-wash van het merk te herzien. Jovees Neem Face-wassen is een van de beste verkopers van dit merk. De formulering van neem en citroen reinigt de huid met zijn anti-bacteriële eigenschappen. De face-wash beweert alle onzuiverheden en dode huidcellen te verwijderen. Ze helpen ook om de teint van de huid bij regelmatig gebruik verbeteren. De therapeutische eigenschappen van natuurlijke face-wash beweren ook om te vechten acne en puistjes te helpen, en zelfs voorkomen dat nieuwe puistjes.


Laten we nu eens naar de herziening ervan.

Prijs en hoeveelheid:

Rs. 1300 per 120 ml.

Ingrediënten:

  • Neem
  • Tea tree
  • Citroen
  • Extracten van rozemarijn

Indicaties voor gebruik:

  • Begin met een licht vochtige gezicht en handen.
  • Neem een ​​munt middelgrote hoeveelheid face-wash handen en toe te passen in het hele gebied van het gezicht en de hals.
  • Masseer zachtjes over je hele gezicht rond de ogen vermijden.
  • Werken gezicht wassen 1-2 minuten concentreren op t-zone is meer vatbaar voor punten zwarten en andere onzuiverheden.
  • Volg het met water en spoelen.
  • Herhaal dit twee keer per dag voor het beste resultaat.

Mijn ervaring met theJovees natuurlijke Neem Face Wash voor Acne en puistjes:

The Neem Jovees Face-wash verkoopt in een buis met een licht groene dop flip lock. De opening van de buis is voldoende om de stroming van het product vergemakkelijken. De kap sluit perfect en er geen lekkage van product. De buis is semi-opaque en onthult de bevatte product. De verpakking is licht van gewicht en gemakkelijk te vervoeren.

Wassen van het gezicht heeft een geleiachtige consistentie. Het komt als een lichtgroene transparante gel met kleine korreltjes groen erin. Er zijn te veel korrels in de face-wash die reiniging kan ergeren. De granules zijn zeer zacht en niet hard op de huid wanneer gemasseerd. De korrels zijn kwetsbaar en werken om vuil en andere verontreinigingen van de huid te verwijderen. Ik was met behulp van de Himalaya face-wash eeuwenlang maar onlangs begonnen met behulp van deze. Ik vind dit meer als het zachter korrels die helpen bij het schoonmaken en ook voorzichtig scrubben de huid.

De geur van de face-wash is een zoet-geurende kruiden neem. De geur is zeer delicaat en iedereen die niet storen.

Ik gebruikte deze face wash regelmatig en ik heb niet opgevallen eventuele allergie of puistjes. Deze face-wash is zacht en geschikt voor alle huidtypes. Zal zijn geschikt voor normale, combinatie en vette huid. Na het wassen van het gezicht, merkte ik de huid helder en fris, volledig vrij van verontreinigingen zoals olie en vuil. E 'een echte aanrader voor de vette huid, die meer vatbaar voor olie secretie zijn. Ik hou van deze face wash voor mijn gemengde huid. Maar, ik voel dat dit face-wash kan uw huid uitdrogen, als je een droge huid. Maar je kunt nog steeds gebruik maken van het door het toepassen van een vochtinbrengende crème na het reinigen.

De face-wash is speciaal ontwikkeld om te verwijderen en te reinigen van de huid. Neem extracten en citroenbomen in de gids face-wash bij het zuiveren en reinigen en de huid. Thee-extracten natuurlijke boom helpen om de vlekken en vlekken lichter op de huid bij regelmatig gebruik van de face-wash. De face-wash helpt de acne en frequent.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha