Jovees Komkommer Skin TonerNiet effectief en zeer teleurstellend Toner - gewoon overslaan de toner !!


Toners zijn een essentieel onderdeel van een stelsel van huidverzorging. Toner bevatten ingrediënten zoals antioxidanten en elementen van de huid herstellen glycerol, vetzuren en ceramiden. De juiste toner kan uw huid alles wat het nodig heeft om helderder, jonger en frisser uitzien geven.

Jovees is een merk bekend en vertrouwd voor huidverzorgingsproducten. Het merk produceert producten met kruiden formulering die inhoudt dat de huid er weer als nieuw te maken. De producten zijn gemakkelijk beschikbaar in het hele land en zijn verkrijgbaar in een betaalbare prijsklasse. Vandaag ben ik de herziening van de huid toner Jovees Komkommer.


Laten we beginnen met de beoordeling!

Prijs:

INR 14

Aantal:

100 ml.

Belangrijkste ingrediënten:

Extracten van komkommer, salie, aloë vera, kamille.

Indicaties voor gebruik:

  • Begin met een schoon gezicht en hals.
  • Neem voldoende hoeveelheid toner in de palm van je hand en dip een katoenen badstof.
  • Breng de toner zachtjes over je hele gezicht en hals.
  • Tijdens de verwerking gericht op T-zone is meer vatbaar voor afscheiding van olie en verstopte poriën.

Mijn ervaring met Jovees Komkommer Skin Toner:

Jovees Komkommer Skin Toner is speciaal ontwikkeld voor de vette huid. Het beweert een grondige reiniging te bieden, het verwijderen van overtollige olie en vuil, terwijl aanscherping poriën. Zij stelt ook voor de natuurlijke pH-balans van de huid te herstellen en zorgen voor uitstraling.

De toner detailhandelsverkopen in een plastic fles met een witte dop. De fles is semi-opaque en kunt u de hoeveelheid van het product links te zien. De verpakking is erg handig in gebruik en er is absoluut geen probleem op de reis met hem. De fles is voorzien van een pomp dispenser om het product gemakkelijk doseren.

De toner heeft een komkommer geur kruiden. Het blijft op de huid gedurende 15 tot 20 minuten na het aanbrengen. De geur is erg sterk en kan mensen die gevoelig zijn voor sterke geuren ergeren.

De plot van de toner is licht en vrij is van korrels. Het heeft een vloeibare consistentie en is in een lichtgroene kleur. De toner verwijdert onzuiverheden zoals vuil en olie uit het gezicht gemakkelijk. Ik merkte vuil en andere onzuiverheden op mijn katoenen bal na de toepassing van toner.

De formule van de toner prikt niet en de huid irriteren. Maar, waardoor de huid plakkerig gevoel en het kost veel tijd om te drogen. Ik wil echt niet op mijn huid te houden, omdat het een gevoel sticky-Icky.

De formule toner controleert alleen olie mate. Mijn huid begint vet binnen 2 uur na aanbrengen voelen. Deze toner werkt alleen op de normale tot vette huid. Ik merkte dat accentueert de droogte op mijn gecombineerde huid. Ik denk echt niet dat het zou werken voor mensen van een droge huid helemaal.

Het is gemakkelijk in de huid geabsorbeerd zonder dat er fusie of wit film achter.

Ik gebruikte deze toner regelmatig, een fles is al voorbij en ik begon de tweede, maar ik ben nog steeds te merken geen verschil. De toner heeft verminderd de grootte van mijn poriën is het geen pracht gegeven als zij beweert. Mijn poriegrootte was hetzelfde, zelfs na de regelmatige toepassing; in feite, de poriën niet eens tijdelijk te verminderen!

Kortom, ik ben zeer teleurgesteld met dit product. De formule extracten van komkommer en aloë vera klinken echt goed op papier, maar helaas, het effect van de toner is bijna niet. Werkt niet als een toner helemaal. Ik vind geen reden om door te gaan naar de fles die je al hebt gebruikt; complete verspilling van geld!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha