Jonge Gifts Army Wife

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Juli- 1, 2015 Admin Vakantie 0 0


Kan worden verwacht Een jonge leger vrouw om te leven nog lang en gelukkig met de man van haar keuze, alleen te vinden dat ze is nu in wezen getrouwd met de militairen als ze is aan haar man. Elke dag kunt u de trots, eenzaamheid, verantwoordelijkheid of onzichtbaarheid voelen. Het kan ook op een krap budget, dus geef haar een geschenk dat haar zal verlaten om een ​​beetje 'te brengen - of een die haar eraan herinnert dat ze een persoon in haar eigen recht.

Gift Cards

Kijk op de website van het leger Army.Mil om een ​​link naar informatie over de basis waar haar man is gestationeerd vinden. Zoek winkels en diensten in een nabijgelegen stad waarvoor u cadeaubonnen kopen. Het geven van de goede kaarten voor een cut, stijl en kleur in een schoonheidssalon, bioscoopkaartjes of diner in een populair restaurant. Je kunt ook cadeaubonnen goed voor online winkels die geen kwestie van nut zal zijn, waar ze wonen.

zorgpakket

Veel mensen sturen zorgarrangementen en geschenkdozen om opgestelde militairen, maar een jonge vrouw die naar beneden houdt het fort thuis moet gewoon haar geesten ook opgeheven. Je hoeft niet te veel geld uit te geven aan haar stuur een doos vol van body lotions, snoep, paperbacks en bubbelbad voor een ontspannen "spa nacht" thuis. Ze zou ook een kopie van uw lokale krant, de foto's van zijn vrienden en familie en een audio-of video-opname van grappen, roddels en de beste wensen van de mensen waarderen thuis.


Art Supplies

Breng uw creatieve kant naar buiten om te spelen met een gift van diverse kunst levert. Het geven van zijn kwasten, tubes verf en acryl platen van platte doek, pastel, houtskool potloden en veel papier. U kunt houden van verschillende kleuren-oven verharding boetseerklei en sommige modeling tools, of een paar buizen van glas kralen, draad en sieraden bevindingen. Stuur een assortiment van garen, een haaknaald en een boek van basisinstructies; militaire vrouwen besteden veel tijd aan het wachten, en uw gift kon helpen haar te vinden een hobby voor het leven.

GPS

Een leger vrouw kan verwachten te veel bewegen, net als haar man van tevoren in zijn carrière. Geef haar een global positioning unit (GPS) zodat het zijn weg in elke stad waar hij woont kan vinden. Veel GPS-eenheden aangepast voor het rijden, fietsen en wandelen, dus kijk voor die functie; zal nuttig zijn als u nodig hebt om te verhuizen naar een stad waar het rijden is onpraktisch. Zorg ervoor dat het apparaat dat u koopt is de kaart van de steun over de hele wereld, zodat u de kaart kunt opladen voor een gebied waar ze kunnen worden verdeeld in de toekomst.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha