Jenny Craig dieet - Wat is het en wat zijn de voordelen?Voor Eva Rinaldi (Flickr: Mel B Het nieuwe gezicht van Jenny Craig), via Wikimedia Commons

Weight Management Programma's voor slanke lichaamsbouw, Jenny Craig!

Best om de flab vechten? Op zoek naar een effectief gewichtsverlies programma? Vechten flab en een daaropvolgende gezonde levensstijl zijn altijd een zware strijd won voor de mannen en vrouwen over de hele wereld. Hoewel er veel gewichtsverlies programma's vandaag de dag bestaan, weinig effectief of veilig. Jenny Craig dieet is anders dan alle andere, biedt klanten een veilige, gezonde en geleidelijk gewichtsverlies programma dat flab, vormen gooit en tonen de stofwisseling en verhoogt het lichaam. Als je vechten tegen de bobbel, hoofd van Jenny Craig naar de juiste manier om te pronken met een groot lichaam!

Waarom Jenny Craig?

Met tientallen opties beschikbaar, waarom Jenny Craig dieet programma voor gewichtsbeheersing kiezen? Een gewichtsverlies programma is afgestemd op uw lichaam het type past. Het bedrijf gelooft in individuele aandacht voor de klanten. Jenny Craig is een van de grootste gewicht management bedrijven in de wereld. Opgericht in 1983, is het bedrijf gecrediteerd met de slankere lichaamsbouw van high profile beroemdheden als Valerie Bertinelli, Mariah Carey en Kirstie Alley. Het bedrijf functioneert anders dan anderen met een eenvoudige maar krachtige mantra, "eet goed. Ze bewegen meer. Leef het leven."


Hoe werkt dit Jenny Craig dieet plan werkt?

Klanten van gewicht management programma's geen calorieën of maatregel porties tellen. Voedsel consumeren Cuisine® Jenny voorverpakt die kopen tot een centrum van Jenny Craig of worden geleverd. Dieters worden slechts eenmaal elke week gewogen om hun voortgang te bewaken. Het programma is ontworpen om klanten te helpen te verliezen 1% van hun lichaamsgewicht per week. Gewichtsverlies wordt bereikt door het verhogen van de stofwisseling van het lichaam en stimuleren de klant om te oefenen voor een goed functionerend lichaam gezond.

Elke cliënt is gekoppeld aan een consultant die stelt een plan voor gewichtsverlies, contact op met de klant elke week, biedt menu's en behandelt alle uitdagingen die zich in persoon of via de telefoon te presenteren. Elk weekmenu opgesteld door de consultant heeft ongeveer 70 verschillende voorverpakte voedingsmiddelen, het verstrekken van de consument met ongeveer 1200 calorieën per dag. Er zijn geen verboden voedsel in dit programma van het gewichtsverlies. Jenny Craig's aanpak richt zich op het kiezen van voedsel laag in vetten die rijk zijn aan water, eiwitten en vezels zijn. De klant ondergaat het proces wordt aangemoedigd om verse groenten, fruit en sappen verbruikt.

In aanvulling op het eten van gezonde, klanten werken met hun adviseurs tot dertig minuten van de oefening ten minste vijf of meer dagen per week te krijgen. Het idee achter het programma van gewichtsbeheersing is om de klant over gezonde voedingskeuzes te voeden en het verhogen van de stofwisseling van het lichaam, zonder beperking van artikelen.

Klanten in de programma's van het gewichtsverlies diëten, Jenny Craig hebben een continue ondersteuning van de motivatie van hun adviseurs face to face of via de telefoon vergaderingen. Consultants zijn vaak voormalige Jenny Craig klanten die met succes hebben verloren gewicht en zijn bekend met de uitdagingen waar de meerderheid van de klanten tijdens het programma. Klanten wordt aangeraden om te oefenen. Degenen die moeite hebben of zijn uitdagend geadviseerd en gemotiveerd om meer door middel van realistische, haalbare stappen te zoeken voor een gezonde, flatterende lichaamsbouw.

Ondersteuning en motivatie naar Jenny Craig:

Kennismaking met het programma van het gewichtsverlies:

Het dieet plannen variëren afhankelijk van het niveau van het lidmaatschap u kiest bij het registreren op de website van het bedrijf. Programma's op het bedrijf te runnen tussen vier weken en zes maanden, waarin de klant kan kiezen op basis van zijn/haar voorkeur en budget. Alle gewichtsverlies programma's zijn effectief gebleken.

Programma's Weight Loss Jenny Craig zijn door ConsumerSearch.com erkend als een van de beste diëten te volgen voor een sterke, gezonde, goed functionerende. De diëten werden hoogst gerangschikt door US News and World Report, en zich strikt aan de regels en voorschriften van het land.

Als u worstelt met gewichtstoename, lelijke bulten, slechte eetgewoonten en levensstijl sedentaire, hoofd van Jenny Craig vandaag en transformeren de manier waarop je jezelf ziet.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha