Jennifer Lopez Tattoos je kunt proberenZe heeft geen introductie nodig! Jennifer Lopez, de multi-getalenteerde beroemdheden, heeft altijd van, met haar houding levendig en moedig, dat is met zijn prestaties of de verschillende, ingewikkeld ontworpen en stijlvol tatoeages op zijn lichaam.

Nooit een te weg van de media verlegen, deze actrice, danseres en zangeres maakt een sterk statement in de mode met zijn lichaam grit en moeilijk te body art te verliezen. Ondanks zijn gedurfde enterprise tattoo, de diva en zanger blijft als vrouwelijk en verleidelijk als altijd, oogverblindende haar weg in de sociale kringen en awards.


Spannende Jennifer Lopez Tattoos:

De trotse eigenaar van zijn eigen kleding en parfum bereik, JLo heeft drie grote tatoeages liggend op de borst, schouders en rug.

Waarnemers paparazzi en beroemdheden hebben het woord 'geïdentificeerd Lideres 'ondertekend in levendige kleuren over het sleutelbeen. Moeilijker om te verliezen was de grote Draak tatoeage op zijn rug slank. Beide tatoeages waren echter tijdelijk, op zijn lichaam getekend voor zijn nieuwe release videoclip, 'volg de leider', met de beroemde Puerto Ricaanse duo Reggae Wisen en Yandel.

Jennifer Lopez dolfijn tatoeage op zijn rechter schouder is een tattoo subtiele, minder voor de hand liggende en elegant ook.

De kunstenaar werd echter bekritiseerd voor vette body art is te zien, met waarnemers beroemdheden zijn aanval bij gebrek aan subtiliteit in zijn tekeningen. Noem het vet, onbezonnen en onvrouwelijk, heeft de actrice harde kritiek voor zijn opmerkingen en de nieuwste fashion faux pas geconfronteerd.

Bron Go

Tatoeages, echter, hebben een symbolische betekenis, de artistieke gravitas betalen voor zijn nieuwe videoclip.

Draken vertegenwoordigen goddelijke entiteiten in vele culturen. Circuits Celeb geloven dat de tatoeage op de rug van Jennifer symboliseert de 'schepper van het leven', of de 'Goddelijke Vrouwelijke Vorm'. En 'dit formulier dat ongeëvenaard blijft in het universum, van waaruit de hele schepping, ook. Draghi symboliseren ook de vloeibaarheid, genade en een felle onafhankelijkheid, ondanks een vloeibare vorm delicaat.

Gezien zijn fantastische fysieke, dragon tattoo van JLo wikkelt goed rond de achterkant, met een vloeiende ontwerp dat de contouren van haar lichaam hugs, toe te voegen aan haar blik slank! Een draak staat voor veel dingen, van weerstand aan de macht, onafhankelijkheid, moed, gratie en schoonheid; alle kenmerken kan duidelijk worden geïdentificeerd in deze multi-getalenteerde actrice veelzijdig.

Hoewel er een woedende debat over de betekenis van de draak tattoo, bronnen onthullen dat de kunst vorm van het lichaam symboliseert ook balans en magie, het stimuleren van de drager aan te boren in de innerlijke psychische aard en ervaar een nieuwe wereld van verwondering, wonderen en mysteries. Experts in kunst en cultuur peg de draak als een symbool van geluk, zo geloofde in de Chinese cultuur, zoals deze mythische schepsel is één van de vier richtingen van de wezens in de oude wereld ofwel geluk, standvastigheid en een nieuw begin. Meester van de vier elementen van het universum - Aarde, Vuur, Wind en Water, dit schepsel is de belichaming van de oerkracht, het stimuleren van de drager rauwe passie en innerlijke vuur te proberen!

De dolfijn tatoeage op zijn rechter schouder is de intelligentie, harmonie, vriendschap, geluk, vrijheid, welvaart, macht en vrede. Pirate Lore serenades de dolfijn als een symbool van bescherming en vrijheid!

Via Fonte

"Lideres" betekent een leider, één van de andere uit de duisternis dragen aan het licht, de drager van wijsheid, krijger van waarheid en gerechtigheid! Hoewel het belang van deze tatoeages staat open voor discussie kan niet worden ontkend dat Jennifer Lopez personifieert deze kwaliteiten. In zijn zoektocht naar de waarheid en het succes is een sterke vrouw, moedig, onafhankelijk, sierlijk en mooi, een leider in zijn eigen recht en een krachtige figuur in de wereld van de celebs!

Deel je ideeën en feedback over tatoeages Jennifer Lopez in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha