Je zult het niet geloven Deze 6 voedingsmiddelen daadwerkelijk kan genezen van de huid poriën!Elke dag word je wakker na het worstelen om de overweldigende slaap te vechten, je graag je gezicht zien in de spiegel. Jij niet?

Zelfs ik doe.


Maar ik heb niet gevolgd rite de laatste tijd. Waarom? Door deze poriën van de huid op mijn gezicht dat me elke ochtend schrikt.

Iets goeds is de laatste tijd gebeurd. Ik ben niet meer bang. Ook in dit geval, omdat? Waarom heb kom ik tot de charme van deze 5 voedingsmiddelen weten!

Volkoren:

Foto: Shutterstock

Deze bestaan ​​al sinds onheuglijke tijden geweest; en onze voorouders hebben benadrukt het belang ervan voor een lange tijd. De vezel komt in deze korrels kan werken als een charme. Zij, evenals het helpen om de huid te reinigen en draai deze, zorg ervoor dat de niveaus van suiker in het bloed zijn ook stabiel.

Vis:

Foto: Shutterstock

De vis is meestal veracht om zijn smaak en geur; en de meeste van de niet-vegetariërs liever kip op. Maar degenen die zich bewust zijn van de uitstekende reeks van voordelen voor de gezondheid die het biedt, zijn bestemd om onsterfelijk te worden. Vis is de best bekende bron van omega-3 vetzuren en is ook uitgerust met anti-inflammatoire eigenschappen, waardoor de huid dan goed.

Diep paars en rood Foods:

Foto: Shutterstock

Iemand zei dat onze voeding moet worden gekleurd. Wie zei dat het moet worden gegeven een staande ovatie en zelfs een groot deel van diep paars en rood voedsel; vooral bieten of granaatappels.

Waarom?

Omdat deze voedingsmiddelen bevatten veel voedingsstoffen; vooral anti-oxidanten die zijn echt gezond voor onze huid. Daarnaast spelen zij een essentiële rol in de stroming van bloed naar de huid.

Tomaten:

Foto: Shutterstock

Nee, ik bedoel niet dat lepel tomatensaus die je hebt met je pizza of die flarden van groenten gestrooid over de noedels. Ik bedoel de tomaat rauw of gekookt dat je alles in je maaltijd.

Zoals de meesten van ons weten tomaten zijn rijk aan vitamine C.

En zoals de meeste van ons niet weten, tomaten helpen om onze huid strak huid te houden en de bloedsomloop te stimuleren.

Eieren:

Foto: Shutterstock

Omeletten, frittatas half gekookt, roerei, gekookte of die geheel; noem maar op, en je bent zeker van te zijn gezegend met een sterke dosis van eiwit en zink. Selenium, die uitsluitend is een voedende reiniging van de huid, is in overvloed aanwezig in eieren.

Kwark:

Foto: Shutterstock

Als het je 's ochtends toast smakelijk of heerlijk diner, kwark is een element dat vrienden kunnen maken met elk voedsel. Probeer het toevoegen van een paar eetlepels van deze super-voedsel met een dienst elk van broccoli en spinazie, en je bent helemaal klaar om een ​​maaltijd voedzaam huid verslinden!

Deze voedingsmiddelen zijn zo eenvoudig en 'alledaagse' dat de meesten van ons zijn zich niet bewust van de voordelen van de huid-boggling. Dus hebben ze, en verspreid het bewustzijn!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha