Je buik levendige Riemen effectieve manier om gewicht te verliezen?Heb je je ooit afgevraagd of er iets anders naast je workout routine die u kunnen helpen gewicht te verliezen? Wil je buikvet sneller te verbranden? Dan is er een prachtige apparatuur die uw werk kunt doen.

Het is de vibrerende band buik! Het kan worden gedragen rond de taille en gewoon aansluiten om te zien uw buikvet verdwijnen! Deze banden zijn bezig met het versterken van de spieren van de maag naar een meer subtiele look te geven. Als je niet de tijd om een ​​sportschool te gaan voor een inspannende training te vinden, vibrerende riemen buik kan een veiliger inzet voor u zijn.


Wilt u meer weten over deze riemen leren kennen en hoe ze kunnen helpen je verliest die extra kilo's? Dus dit bericht is een must-read voor u!

Hoe buik vibrerende riemen werken?

Dit zijn elektronische riemen die werken op de theorie van elektrische spierstimulatie (EMS). Ze schudden buik 10 - 15 minuten om de spieren van de maag te stimuleren. Sommige fabrikanten beweren ook dat deze banden verminderen het volume van de maag voedselinname aanzienlijk beperken. Dit leidt geleidelijk tot gewichtsverlies. Vibrerende riemen maag ook warmte produceren, dat maakt je zweten en verliest het overtollige water.

Met behulp van levendige buik riemen?

Nou, de gadget is eenvoudig te gebruiken om slank te krijgen. Je kunt hem dragen in elke gewenste gebied, of het nu de buik, dijen en heupen. Zij bieden snelheden tot 5500 omwentelingen per minuut. Sommige banden hebben buik trillen timerinstellingen ook. U kunt de timer voor de gewenste periode van de trilling in te stellen. De band loopt automatisch na de ingestelde tijd.

Hieronder staan ​​de stappen die u moet volgen bij het gebruik van een gordel trillingen buik:

  1. Deze riem wordt direct gedragen op de huid. Verwijder vervolgens de kleding uit de maag of voor het dragen.
  2. U kunt de riem te binden aan de taille, met zijn zachte zijde in contact met de huid. Breng beide zijden aan de voorkant van de navel. Maak dan gebruik van klittenband vast te zetten op dat gebied.
  3. Zet de power-knop en stel de vibratie snelheid volgens uw geschiktheid.
  4. U kunt houden met uw workout routine op hetzelfde moment.
  5. Houd de riem buik is voor 15-20 minuten, en verwijder deze vervolgens.

Soorten buik Strap On Vibes:

Voordat u kiest om uw veiligheidsgordels kopen, is het beter om de verschillende soorten tapes op de markt te leren kennen. Er zijn verschillende soorten banden met uniek en speciaal. Zij Zijn:

Vermagering riemen met variabele snelheid: U kunt de maximumsnelheid in dit soort riemen aan te passen.

Oefening Afslanken Riemen: Ze worden gebruikt tijdens de oefening om transpiratie te verhogen, waardoor het verlies van water in het lichaam.

Ondersteuning Riemen plant: Ze ondersteunen je rug en helpen je verliest buikvet ook.

Afslanken Riemen met sauna Actie: Ze werken door de temperatuur in de omgeving waarin zij zijn verbonden. Dan helpen verminderen het gewicht van het lichaam.

Zoals buik trillingen Riemen gewichtsverlies steun?

Voor de gerichte gewichtsverlies, is het altijd beter om die buik vibrerende riemen die met elektronische stimulatie kiezen. Onder toezicht van deskundigen, kunnen deze tapes effectief zijn om te helpen verliezen een paar kilo en vermindering van de buik. Ze dragen spierweefsel samentrekken zonder daadwerkelijk leidt tot een toename in omvang. Het verhogen van de niveaus van beweging, die spasmen vergemakkelijken en ook voorkomen spiercontractie in de meeste gevallen.

Na zijn de manieren hoe levendige buik riemen helpen gewicht te verliezen:

Het opbouwen van spiermassa:

Het dragen van deze vibrerende riemen regelmatig, kunt u het versterken van uw spieren en vet te verliezen op het einde. Bij het gebruik van gordels met trainingen of dagelijkse taken, het stimuleren van de effecten van de oefeningen.

Verhoging van de bloedcirculatie:

Vibrerende riemen met verwarming pads zijn uitstekend voor dit. Waardoor het lichaam warmte, verhoging van de lichaamstemperatuur. Spierweefsel warmte, en het metabolisme werkt meer tijd om de overtollige calorieën te verbranden. Het voorkomt de opslag van vet in het lichaam.

De controle van uw honger:

Door hun elektrische impulsen, buik riemen vibrerende controle eetlust ook. Dit geeft je het gevoel voller en grotendeels vermindert uw cravings. Deze pulsen ook vertragen het verteringsproces.

Wat leidt tot spiercontractie:

Deze vibrerende riemen met snelheid en vibratie dochterondernemingen stuur kleine impulsen naar de spieren van de maag. Deze stromen prikkelen de zenuwen en helpen de spieren te contracteren.

VOORZORGSMAATREGELEN tijdens het dragen buik levendige Riemen:

U moet zich bewust zijn van een paar dingen tijdens het gebruik van trillende snaren buik. Ze worden hieronder opgesomd:

  • Degenen die een pacemaker hebben moeten voorkomen dat het dragen van deze riemen. Deze gadget gaat elektrische stromen die de signalen van pacemakers kunnen onderscheppen.
  • Deze banden kunnen jeuk of tintelend gevoel veroorzaken op de huid. Ze kunnen worden veroorzaakt door de elektrische impulsen van de tape. Deze gevoelens stoppen als u de stroom uitschakelt.
  • Contact met het water te vermijden en geen natte handen niet gebruiken tijdens het gebruik van deze tapes. Dit kan een elektrische schok of zelfs ernstige brandwonden veroorzaken.
  • Om uitdroging te voorkomen, veel water drinken na het gebruik van de sauna vibrerende riemen omdat ze kunnen leiden tot overmatig verlies van lichaamsvocht.
  • Controleer de details van de garantie en terug te keren beleid van de verkoper van de band. Dit zorgt ervoor dat je veilig als u tevreden bent met het product voelen.

Raadpleeg altijd een arts voordat u een buik trillende snaren; vooral als u bepaalde ernstige hartziekte of bloeddruk problemen hebben. Deze banden lopen door elektrische impulsen, en dan de mensen die dit soort gezondheidsproblemen moeten voorzichtig zijn.
Begeleiden altijd een vibrerende riem buik tijdens het werken. Deze banden kunnen niet gewicht te verminderen door uzelf, tenzij je een aantal oefeningen met hen.

Heb je ooit gebruikt de buik vibrerende riemen voordat? Hoe heb je ze vinden? Deel uw ervaring met ons in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha