Japanse haar rechttrekken: dingen te overwegen voordat Getting It DoneJapanse haar rechttrekken, zoals de naam al doet vermoeden, het is een chemisch proces dat het haar glad curliest kan maken. In eenvoudige woorden, moeten vrouwen met krullend haar die hunkeren naar steil haar overwegen Japanse rechttrekken.


Wat is Japans rechttrekken?


Voornamelijk begon in Japan meer smoothing voorbereidende behandeling, de Japanse rechtmaken procedure bevordert permanente verandering in de structuur van het haar. In deze procedure, de eiwitbinding cysteïne haar is los en wordt hervormd door het strekken van de haarcellen.

De hele procedure van de Japanse haar rechttrekken gaat talrijke stappen die variëren afhankelijk van de lengte en de textuur van je haar. Het is meestal een langdurige procedure, die tijd en vereist niet minder dan zes tot acht uren afhankelijk van de lengte van het haar. Maar dat is niet alles; Japanse Hair Straightening vereist nog een uur of zo voor de volgende zitting van de follow-up na drie dagen van het krijgen van de behandeling gedaan. Het rechttrekken duurt minimaal 6 of 7 maanden.

Ook bekend als perm de Japanse wet, thermisch reconditioneren of rechte perm, Japans haar rechttrekken is de techniek meest populaire methoden van haar ontkrullen. Het grootste voordeel ten opzichte van de Japanse rechttrekken is dat je haar krijgt een rijke natuurlijke texturen, zelfs na verwerking door allerlei chemicaliën en immense hitte voor zo lang. Tijdens het proces wordt een pre-conditioner op het haar tegen schade, die wordt gevolgd door een haar relaxer en strijken voorkomen.

De Japanse rechttrekken is duur en het is zeker een gat in je zak branden. Maar zodra je deze procedure probeert, zal je zeker in de verleiding om aan de slag het weer gedaan allemaal voorbij. Het behandelde haar niet ziet er alleen groot, maar ook beheersbaar geworden; Toch zal de nieuwe groei van een consistentie vergelijkbaar met de oorspronkelijke haar. Je kan heel goed herhaal de procedure voor de nieuwe groei ook.

Dingen te overwegen voordat Japanse Straightening permanent:

Japanse strekken, zonder twijfel is een geweldige styling optie voor styling, maar je moet een aantal factoren te overwegen voordat je gedaan te krijgen.

Als je eenmaal je haar permanent rechtgetrokken, kunt u proberen een andere look, zoals krullen, omdat dit schade aan uw haar onlangs behandeld kan veroorzaken. Dus als je graag nieuwe looks te proberen de hele tijd zijn, dan is het raadzaam om te voorkomen dat het strijken Japanse eerste.

Vermijd het strekken, als je haar intensieve chemische behandelingen, zoals kleuren, bleken heeft ondergaan en, als het haar kan worden onderworpen aan grote hoeveelheden schade. Er is kans dat de hoofdhuid geïrriteerd kan worden wat resulteert in een enorm verlies van haar. Daarom voert een streng onderzoek in geval van twijfel, om te zien hoe je haar reageert op chemicaliën.

Het type haar is de belangrijkste factor om te overwegen voordat Japanse rechttrekken. Als je krullen Afrikaanse en Japanse straightening behandeling niet te worden beschouwd, zoals agressieve chemicaliën verwoestende voor die fijne vlechten kan zijn. Zelfs de behandeling bloot het haar te verwarmen leven, die veel schade aan het haar kan veroorzaken. Afrikaans haar kan worden rechtgetrokken met haar ontspannende behandeling, en dat is zeer zacht voor de manen.

Echter, als je eenmaal het proces Japanse haar rechttrekken, moet u ervoor zorgen dat uw haar wordt beschermd tegen de zon en goed gehydrateerd. Zo behandel je haar vers gestreken haar diepe conditioning op een regelmatige basis. Als u wilt uw haar te kleuren, dan moet je minstens een maand of twee te wachten na de behandeling.

Sommige deskundigen beweren dat de Japanse straightening behandeling is niet schadelijk; Echter, je moet niet vergeten dat elk proces dat het potentieel heeft om te veranderen van de natuurlijke textuur van je haar kan niet veilig zijn. Last but not least; krijgen de Japanners haar ontkrullen gedaan door een beroemde ontwerper en deskundige als je niet wilt verschrikkelijke ervaringen te hebben.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha