Jaar 9 LifecycleAls we in de levenscyclus 9 aan het einde van de cyclus. Het is een stadium van voltooiing, moeten we afmaken wat we hebben onvoltooid.

De cyclus eindigt met een nota van gevaar

Zelfs als. Veroorzaken geen problemen kunnen vermenigvuldigen. Geldproblemen, werk, gezondheid en persoonlijke relaties kunnen optreden dit jaar. Zenuwen, vermoeidheid, depressie neiging de moed te verliezen.

Misschien voel je je gevangen en gefrustreerd door een situatie die hem niet af hoeft te zien.


Vermijd impulsieve acties. Als u niet tevreden bent met uw werkomstandigheden of het leven, om geduldig te zijn, omdat de grote veranderingen vooruit.

Einde van een relatie of problemen of onplezierige situaties. Alle mensen of dingen die ze hun doel in het leven had gediend verdwijnen. Zelfs als ze scheuren en scheidingen, niet vastklampen aan mensen of dingen.

Settlement ballast materiaal en emotionele

Moet bereid zijn om een ​​evenwicht en de liquidatie van eventuele ballast materiaal of emotioneel te bevorderen. Ik denk dat het een werk van de reiniging die nodig is om vrije volgende cyclus beginnen.

Mogelijk verlies of teleurstelling in verband met emotionele of vriendschap.

Aandacht toezeggingen

Vermijd het ondertekenen van belangrijke documenten of instorting liefde, werk of verbintenissen van welke aard dan ook, omdat de dingen nog niet begonnen deze tijd van het jaar.

Echter, kan elk onderwerp dat in de voorgaande jaren gunstig materialiseren: zakelijke, arbeids-, juridische kwesties, applicaties, etc.

Mogelijkheden om te reizen of iets bijzonders te doen, ze doen het op het einde van het jaar.

Als hij in het verleden heeft ontvangen, kan dit jaar dingen gebeuren voorzienigheid en hoewel dit kan een problematische jaar zal een periode van grote cultuur.

Een veel geduld

Je moet het geduld en de kracht om dit stadium dat het einde van een cyclus markeert overwinnen en kunnen traumatisch zijn. Geen vastklampen aan het verleden en naar de toekomst kijken met hoop. De nieuwe cyclus en wacht. Hangt triomfen dat het kan bereiken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha